هرگاه مؤمن خود را از دنیا خالی کند، والا گردد وشیرینی دوستیِ خدا را دریابد و از نظر اهل دنیا، گویی دیوانه به شمار آید؛ حال آن که شیرینیِ دوستی خدا، با آن مردم درآمیخته است و در نتیجه، به غیر از او نمی پردازند.با خودم را از دل هایشان برخواهم کَند . [امام صادق علیه السلام]
https://keramatzade.com

استعلام بیمه نامه ایران ،شما می‌توانید برای اطلاع از اصالت بیمه نامه و چاپ بیمه نامه با استفاده از لینک زیر و ورد به سامانه استعلام بیمه نامه ایران بیمه مرکزی “سنهاپ” اقدام به استعلام بیمه نامه ایران فرمائید.

https://www.centinsur.ir/fa-IR/Portal/4987/page/استعلام-بیمه-نامه-


چاپ_بیمه_استعلام_اصالت_بیمه‌نامه_پرینت_آنلاین_بیمه

در بیمه نامه های جدید شما با اسکن Qr کد واقع در قسمت پایین بیمه نامه، به صفحه کد یکتا آن بیمه در سایت بیمه مرکزی متصل می شوید و می توانید اصالت آنرا بررسی سپس چاپ نمایید.


 

 

انواع روش استعلام بیمه نامه ایران و تایید اصالت بیمه نامه:

  1. استعلام بیمه با کد بکتا
  2. استعلام با شماره بیمه نامه
  3. استعلام بیمه با کد VIN
  4. استعلام با پیامک
  5. استعلام تخفیفات بیمه ثالث

برای چاپ و استعلام بیمه نامه ایران با کدیکتا می توانید از سامانه آنلاین سنهاب بیمه مرکزی استفاده نماید.

استعلام بیمه نامه ایران با کد یکتا

برای استعلام بیمه نامه ایران و چاپ بیمه با استفاده از کدیکتا می‌توانید از طریق لینک زیر اقدام نمایید.

 

استعلام بیمه با کدیکتا

 

  • بر روی گزینه “استعلام با کد یکتا” کلیک کنید
  • شماره یکتا بیمه نامه” ( در قسمت پایین بیمه نامه چاپ شده و یا از طریق پیامک در زمان صدور برای شما ارسال شده است.) را وارد نماید
  • کد ملی بیمه گذار را در کادر درج کنید
  • کد امنیتی نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.
  • بر روی گزینه استعلام کلیک نمایید.

استعلام بیمه نامه ایران ،چاپ بیمه نامه با کد یکتا

پیرو بخشنامه بیمه مرکزی مبنی بر حذف فیزیک بیمه نامه ، چاپ و همراه داشتن برگه بیمه نامه الزامی نمی باشد. یعنی سیستم بیمه کشوری به صورت یکپارچه و آنلاین شده و دیگر افسران راهنمایی و رانندگی از شما درخواست ارائه برگه بیمه نامه ندارند و در زمان حادثه و پرداخت خسارت ملزم به ارائه برگه بیمه نامه نمیباشید.

 

اما اگر همچنان اصرار بر داشتن برگه بیمه نامه دارید می توانید بعد از استعلام بیمه نامه ایران با کلیک بر روی گزینه چاپ یک نسخه از استعلام بیمه نامه ایران که حاوی شماره بیمه نامه و مشخصات بیمه گذار و مشخصات خودرو می باشد را به همراه داشته باشید

استعلام بیمه نامه ایران از طریق شماره بیمه نامه


استعلام بیمه نامه ایران با استفاده از شماره بیمه نامه
  • بر روی لینک زیر کلیک نمایید.
  • استعلام بیمه با استفاده از شماره بیمه نامه
  • بر روی گزینه استعلام با شماره بیمه نامه کلیک کنید
  • شرکت بیمه‌گر را انتخاب نمایید.
  • شماره بیمه نامه را وارد کنید
  • کد ملی بیمه گذار را وارد کنید
  • کد امنیتی نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.

استعلام بیمه نامه ایران ،چاپ بیمه نامه با استفاده از شماره بیمه نامه

چاپ و همراه داشتن برگه بیمه نامه الزامی نمی باشد. اما اگر همچنان اصرار بر داشتن برگه بیمه نامه دارید می توانید بعد از استعلام بیمه نامه ایران با کلیک بر روی گزینه چاپ یک نسخه از استعلام بیمه نامه که حاوی شماره بیمه نامه و مشخصات بیمه گذار و مشخصات خودرو می باشد را به همراه داشته باشید


چاپ بیمه نامه از طریق استعلام بیمه نامه ایران در سامانه سنهاب بیمه مرکزی

استعلام بیمه نامه ایران با کد VIN


استعلام بیمه نامه ایران و چاپ بیمه با کد VIN
  • بر روی لینک زیر کلیک نمایید.
  • استعلام بیمه با استفاده از کد VIN
  • بر روز گزینه استعلام با کد VIN کلیک نمایید.
  • کد VIN را وارد نمایید.
  • تلفن همراه خود را وارد نمایید.
  • کد امنیتی را وارد نمایید.
  • بر روی گزینه ارسال کد تایید کلیک نمایید.
  • کد ارسال شده به تلفن همراه را وارد نمایید.

استعلام بیمه نامه ایران و چاپ بیمه نامه با کد VIN

چاپ و همراه داشتن برگه بیمه نامه الزامی نمی باشد. اما اگر همچنان اصرار بر داشتن برگه بیمه نامه دارید می توانید بعد از استعلام بیمه نامه ایران با کلیک بر روی گزینه چاپ یک نسخه از استعلام بیمه نامه که حاوی شماره بیمه نامه و مشخصات بیمه گذار و مشخصات خودرو می باشد را به همراه داشته باشید


چاپ بیمه نامه از طریق استعلام بیمه نامه ایران در سامانه سنهاب بیمه مرکزی

استعلام بیمه نامه ایران با پیامک


استعلام بیمه نامه ایران با پیامک

روش انجام استعلام بیمه نامه ایران از طریق پیامک:

یک پیامک به یکی از قالب های زیر به شماره 30002621 ارسال کنید:

استعلام بیمه نامه ایران قالب پیامک: شماره بیمه نامه چاپ شده * شماره بیمه گذار * 1

نمونه: 99/01/002/000189 * 1138598000 * 1

استعلام بیمه نامه ایران قالب پیامک: کد یکتای بیمه نامه * کد ملی بیمه گذار * 2

نمونه: 1234567890 * 0038964000 * 2

استعلام بیمه نامه ایران قالب پیامک: VIN * کدملی متعلق به شماره همراه استعلام کننده * 3

3 * 0038596000 * IRFC8521V07044190 :نمونه

 

source:ebimeiran.ir
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 2 میانگین: 5]
You have already voted for this article with rating 5


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط احمدرضا کرامت 00/11/6:: 5:4 عصر     |     () نظر

 

فرانشیز بیمه چیست ،آیا شما هم ” فرانشیز ” را در قبض داروی خود دیده‌اید؟ فرانشیز بیمه چیست یا هنگام استفاده از بیمه باربری، ملزم به پرداخت بخشی از هزینه ازجیب شده‌اید؟ فرانشیز بیمه چیست در این مواقع حتما از خود پرسیده‌اید:” من که حق بیمه را پرداخته‌ام، چرا باید فرانشیز بیمه را هم پرداخت کنم؟”. این‌جاست که بایستی با اصطلاح فرانشیز بیمه بیش از پیش آشنا شویم.فرانشیز بیمه چیست برای درک بهتر معنی این اصطلاح بیمه‌ای و نداشتن حس فریب خوردن از شرکت‌های بیمه، با ما در این مقاله همراه باشید.

 معنای فرانشیز بیمه چیست

اگر یک به یک فرهنگ لغت ها را ورق بزنیم تا ریشه کلمه فرانشیز را در زبان های مختلف مورد بررسی قرار دهیم؛ می توان این واژه را هم در زبان انگلیسی یافت و هم در زبان فرانسوی که در هر یک از این زبان ها به یک معنایی بکار گرفته می شود. به این صورت که واژه فرانشیز بیمه چیست در زبان انگلیسی با تلفظ فرنچایز این واژه به کار گرفته می شود که ترجمه دقیق آن حق امتیاز می باشد. اما در زبان فرانسه این کلمه به معنای حق رای دادن یا آزادی و معافیت، حق و امتیاز می باشد.


 

فرانشیز بیمه چیست درصدی از مبلغ بیمه است. هر قدر مبلغ بیمه بیشتر باشد فرانشیز به همان نسبت بالاتر خواهد بود.

 فرانشیز به عنوان درصدی ثابت از خسارت

بیمه‌گزار، براساس درصدی معین که معمولاً کوچک است با بیمه گر در جبران خسارت سهیم میشود.اگر خسارت وارد شده، 50 میلیون تومان و فرانشیز بیمه‌نامه 20 درصد باشد، شرکت بیمه مدنظر، 40 میلیون تومان را جبران کرده و مابقی بر عهده فرد بیمه‌گزار خواهد بود. به طور کلی، باید در نظر داشت که هر قدر خسارت وارد شده بیشتر باشد، سهم بیمه‌گزار از مبلغ خسارت وارده بیشتر خواهد شد.

  فرانشیز ترکیبی

فرانشیز بیمه چیست به صورت ترکیب از دو مورد بالا محاسبه می‌شود. به این صورت که هم از عدد و رقم ثابت و مشخص شده و هم از درصد خسارت به صورت ترکیبی استفاده می‌شود. محاسبه فرانشیز به این صورت است که اگر بیمه 20 درصد خسارت را به عنوان فرانشیز در نظر گرفته باشد و سقف فرانشیز 400 هزار تومان باشد، هر کدام که کمتر است، به عنوان مبلغ فرانشیز مشخص می‌گردد. گاهی در بیمه‌های باربری برای تعیین میزان فرانشیز، از ترکیب سقف خسارت و درصد فرانشیز استفاده می‌شود. مثلا فرانشیز 15% و سقف فرانشیز 150 هزار تومان( هر کدام که کمتر بود) کسر می‌شود.


 

فرانشیز بیمه چیست به دسته های مختلف بیمه ای نظیر بیمه مسئولیت تعلق می گیرد.

 کسر فرانشیز از خسارت چه توجیهی دارد؟

فرانشیز بیمه چیست یکی از مباحث مهم در مدیریت خطر است. اصولا بیمه‌گزار به دلیل نیاز به پوشش‌های بیمه‌ای به شرکت بیمه مراجعه می‌کند. بیمه‌گذار نگران ایجاد خسارتهایی است که تحمل آن از عهده او خارج باشد. بیمه گذار از خسارت‌های کوچک واهمه ندارد. مثلاًاگر تصادف اتومبیل منجر به سائیدگی مختصر گلگیر و یا شکستن یک چراغ کوچک شود، مالک خودرو نگران آن نمی‌شود.

او نگران حوادثی است که سبب وارد شدن خسارت چند میلیون ریالی برای خودش و همچنین طرف تصادف او شود. یا این‌که تصادف، سبب بروز خسارت جانی گردد. در این صورت، بیمه‌گزار بایستی هزینه معالجه و دیه آن را بپردازد. گاهی برای شخص مثلاً راننده، پزشک یا داروساز یا صاحب رستوران وضعیتی پیش می‌آید که زیان دیده با مراجعه به مراجع قضایی خسارتی از او مطالبه میکند. این اعاده خسارت، چند برابر همه داراییهای بیمه‌گزاراست. اگر خسارت در حد فرانشیز باشد همه قادر به تحمل آن هستند.


 دلایل کسر فرانشیز بیمه چیست

الف) فرانشیز بیمه چیست 

فرانشیز بیمه چیست بیمه تأمین اجتماعی نیز به منزله درصد یا مقداری از حق بیمه‌هایی است که شما می‌بایست پرداخت کنید تا با در دست داشتن دفترچه تأمین اجتماعی بتوانید نسبت به پرداخت آزاد هزینه های درمانی، مبلغی به مراتب کمتر را پرداخت نمایید. بنابراین حق فرانشیز در بیمه نامه های مختلف و نیز در شرکت های بیمه ای مختلف با توجه به نوع پوشش های مختلف بیمه ای متفاوت می باشد.

 

  • در بیمه‌های آتش سوزی غالباً از اعمال فرانشیز خودداری می‌شود؛ زیرا، معمولاً خسارت‌های آتش سوزی ارقام بزرگی هستند. کسر مبالغ جزیی فرانشیز اثر قابل توجهی در روابط بیمه‌گر و بیمه‌گذار ندارد. فقط در پوشش‌های خطرات اضافی در بیمه‌نامه های آتش سوزی کسر خسارت صورت می‌گیرد. مثلاً در بیمه زلزله فرانشیز، 15 درصد خسارت، فرانشیز است.

 اعمال فرانشیز درباره بیمه باربری و مهندسی

  • در بیمه‌های باربری بیمه‌نامه‌ای به نام بیمه با شرط صادر می‌شود.  نام سابق این بیمه ALL RISK  بود. در این نوع بیمه، هیچ‌گونه فرانشیزی اعمال نمی‌شود. در بیمه با شرط B برای خسارات خصوصی فرانشیزی به صورت درصد وجود دارد. این درصد فرانشیز بر مبنای مبلغ بیمه اعمال می‌شود (مبلغ هر بسته).ولی در این نوع بیمه برای خسارات مشترک یا جنرال، فرانشیز اعمال نمیشود.
  • معمولاً در بیمه‌های مهندسی فرانشیز قابل توجهی اعمال می‌شود.

 کسر فرانشیز برای بیمه‌های اتومبیل

  • در بیمه بدنه اتومبیل فرانشیز به طور معمول وجود دارد. میزان آن بسته به نوع خسارت متغیر است. مثلاً برای خسارت کلی یا جزیی، رقم فرانشیز ممکن است ثابت یا درصد معینی از خسارت باشد. حتی برای بعضی اجزای اتومبیل، فرانشیزی خاص معین می‌شود.

 فرانشیز بیمه چیست ، در بیمه اشخاص

بیمه های اشخاص عمدتاً سه نوع شامل بیمه‌های عمر، حادثه، درمان هستند. در بیمه‌های عمر فرانشیز متداول نیست. توجیهی نیز برای این فرانشیز وجود ندارد. بیمه گذار علاقه مند است سرمایه بیمه عمر با مبلغ معین داشته باشد. کسر مبلغی از آن دلیلی ندارد. توجه داشته باشیم که اصولاً در بیمه عمر اطلاق خسارت به مبلغ بیمه نادرست است. یعنی، در بیمه عمر خسارتی وجود ندارد که ما سهمی از آن را بر عهده بیمه‌گذار بگذاریم.

 آیا در بیمه عمر، فرانشیز اعمال می‌شود؟

 بیمه عمر نوعی رابطه مالی و به منظور ایجاد پس‌انداز برای دوران کهولت یا برای بازماندگان است.

 فرانشیز بیمه حوادث وجود دارد؟

در بیمه‌های حوادث که خسارت نقص عضو و یا از کارافتادگی پرداخت می‌شود، قرار دادن مبلغی به عنوان فرانشیز از نظر فن و منطق بیمه‌ای مانعی ندارد؛ ولی معمول نیست. حتی برای هزینه معالجات که بعنوان تعهدی اضافی در بیمه حوادث متداول است، مفهوم کسر خسارت بیمه‌گر مطرح نیست.

 فرانشیز بیمه چیست و در بیمه‌های درمانی نظیر بیمه تامین اجتماعی چگونه کسر می‌شود؟

در بیمه های درمان، وجود فرانشیز به صورت یک قاعده و عرف مسلم درآمده است. در همه سیستم‌های بیمه درمان، فرانشیز برای هزینه‌های دارو و حق‌الزحمه پزشک وجود دارد.

اشاره به یک نکته جالب در بیمه درمان ضروری است : شخص بیمه‌گذار در بیمه درمان درباره لزوم مراجعه به پزشک و ایجاد هزینه تصمیم می‌گیرد.

فرانشیز بیمه چیست بدیهی است که افراد از لحاظ وضعیت روحی متفاوت هستند. بعضی به محض احساس ناراحتی با فرض وجود یک بیماری خطرناک بیدرنگ به یک یا چند پزشک مراجعه می‌کنند. بعضی دیگر در رفتن نزد پزشک، بی‌میل هستند. وجود فرانشیز تا حدودی از مراجعات غیرضروری جلوگیری می‌کند.

ناگفته نماند که در اغلب کشورها بیمه های درمان، بیمه  گرانی هستند؛ به خصوص، بیمه‌گران تعاونی، که با دریافت حق بیمه دیگری فرانشیز را هم تحت پوشش قرار می‌دهند. گرچه  این رویه نوعی حمایت بیشتر از بیمه شدگان است، ولی فرانشیز را منتفی می‌سازد.

درگذشته افراد می‌بایست فرانشیز 10 درصدی می پرداختند که اکنون این فرانشیز برای درمان بیماران کرونایی به 0 درصد رسیده است. لازم به ذکر است که برای بیماران بالای 65 سال فرانشیز ضرورتی ندارد. همچنین بیمه شدگانی که در شهرهای فاقد مرکز درمانی ملکی تامین اجتماعی ساکن اند، اگر به بیمارستان دانشگاهی برای درمان کرونا بروند، نیز از پرداخت فرانشیز 10 درصدی معاف هستند.

 فرانشیز بیمه چیست ، در بیمه‌های مسئولیت

بیمه مسئولیت هم در حقیقت نوعی از بیمه های اموال است. در همه بیمه‌های مسئولیت می‌توان شرط فرانشیز را پیش‌بینی کرد.

 تفاوت فرانشیز برای بیمه‌های مسئولیت اختیاری و اجباری

الف) فرانشیز بیمه چیست 

ب) در بیمه های مسئولیت اجباری که بنا به مصالح اجتماعی و به حکم قانون برقرار میشود، وجود شرط فرانشیز قابل توجیه نیست.

 

فرانشیز بیمه چیست ،چگونه انواع بیمه را آنلاین بخریم؟

فرانشیز بیمه چیست

فرانشیز بیمه چیست اگر می خواهید با داشتن بیمه خیال خود را راحت و آسوده خاطر کنید تا گرفتار هزینه های سرسام آور پزشکی و درمانی و خسارت های مختلف مالی نشوید؛ بهتر است همین الان تنها با ورود به وب سایت اینترنتی مدیر بیمه نسبت به خرید بیمه مورد نظر خود اقدامات لازم را صورت بخشید. خرید بیمه به صورت اینترنتی و غیر حضوری می تواند گام مثمر به ثمر و گزینه خوبی باشد تا از وقت و انرژی خویش صرفه جویی کرده و در هر زمان و مکانی اقدام به خرید بیمه کنید. سامانه مدیر بیمه در این زمینه همواره در خدمت شماست تا بتوانید بهترین و مناسب ترین بیمه ها را در کسری از ثانیه خریداری کنید.

 

source:bimeh.com
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]
You have already voted for this article with rating 5


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط احمدرضا کرامت 00/11/6:: 5:1 عصر     |     () نظر

بیمه مان ،در شرایط امروز، هزینه‌های زندگی و همگام‌سازی درآمد با مخارج، همچنین پس‌انداز و سرمایه‌گذاری کاری پیچیده، ریسک‌پذیر و پر از حاشیه‌ای است.بیمه مان ، انتخاب سرمایه‌گذاری مناسب برای سود بیشتر و خدمات بهتر، همیشه جز دردسرهایی است که آدمی برای پیشرفت و بهبود شرایط ریسک را پذیرفته است. درحالی که با بیمه مان ایران، ریسک به صفر و خدمات و سودهی به درجه بالایی رسیده است. در ادامه مطلب اطلاعاتی در مورد این بیمه در اختیار شما عزیزان قرار می‌دهیم. با ما همراه باشید.


 بیمه مان چیست

بیمه مان، یک طرح جامع سرمایه‌گذاری بلند مدت است که طی سال‌های اخیر، به عنوان جدیدترین بیمه‌ها، مورد توجه کاربران قرار گرفته است. فرد با هر میزان درآمدی و با مبلغی که در توان دارد، می‌تواند خود و عزیرانش را تحت پوشش بیمه عمر مان قرار دهد.
این بیمه، یکی از بیمه‌های پیشنهادی بیمه ایران به بیمه‌گذاران عزیز است که بهترین شرایط بیمه عمر را ارائه داده است. بیمه‌گذاران می‌توانند با خیال راحت این بیمه عمر را انتخاب کنند.

با پرداخت مبلغ اندک در بیمه مان و خرید این بیمه‌ نامه در انتها شامل پوشش و سود سرمایه‌گذاری شوید.
شاید با یک تیر نشود چند هدف را نشانه گرفت؛ اما با یک انتخاب درست مانند بیمه مان، شما به بیش از یک خواسته و ترکیبی از خواسته‌های خود می‌رسید.


 پوشش‌های بیمه مان

این بیمه مانند دیگر بیمه‌های عمر  مواردی را پوشش‌ می‌دهد که به شرح زیر است:

  • سرمایه فوت
  • معافیت از پرداخت حق بیمه
  • سرمایه از کارافتادگی
  • امراض خاص
  • پوشش هزینه های پزشکی
  • وام بدون ضمانت

اگر می‌خواهید در مورد بیمه عمر اطلاعات جامع و کاملی کسب کنید، پیشنهاد می‌کنیم مقاله بیمه عمر چیست را مطالعه نمایید.در ادامه بحث به شرح هر کدام از این موارد می‌پردازیم.

 

بیمه عمر مان و تمام پوشش‌های آن

 پوشش سرمایه فوت بیمه مان

اگر بیمه‌گذار در طول بیمه عمر فوت کند، سرمایه آن بیمه در اثر فوت به ذینفعان او  پرداخت می‌شود که اسامی‌شان که در بیمه‌نامه مشخص است.میزان سرمایه فوت، 5 تا 35 برابر حق بیمه پرداختی سالانه است.
اگر فرد بیمه‌گزار در اثر حادثه یا سانحه فوت کند، در این صورت 5 تا 140برابر حق بیمه سالیانه که توسط شخص پرداخت می‌شود به عنوان سرمایه فوت به اضافه اندوخته بیمه‌نامه به ذینفعان پرداخت می‌شود.


 پوشش معافیت از پرداخت حق بیمه مان

اگر بیمه‌شده در طول مدت بیمه در اثر حادثه و یا هرعلتی دچار از کار افتادگی شود، بر اساس قرارداد از پرداخت حق بیمه خود معاف می‌شود و بیمه ایران تا انتهای قرارداد موظف به پرداخت حق بیمه می‌شود.

 سرمایه از کارافتادگی بیمه مان

علاوه بر معافیت از پرداخت حق بیمه، شخص در صورت از کار افتادگی کامل و داشتن پوشش سرمایه از کار افتادگی، می‌تو‌اند از سرمایه این پوشش در بیمه‌نامه استفاده کند. سقف این پوشش مبلغ 100میلیون تومان است. لازم به ذکر است در صورت از کارافتادگی دائم، می‌توان دریافت مستمری از بیمه ایران را به خدمات دریافتی اضافه کرد. میزان مستمری 1تا3 برابر حق‌بیمه پرداختی بیمه‌گذار می‌باشد. مدت زمان پرداختی تا 10 سال است.

 پوشش امراض خاص بیمه مان

اگر فرد بیمه‌شده در طول قرار داد، دچار سکته قلبی یا سکته مغزی شود، همچنین اگر عمل قلب باز انجام دهد و یا نیاز به پیوند اعضای اصلی بدن داشته باشد از این پوشش خاص می‌تواند استفاده کند به طوری که میزان سقف تعهد تا 25درصد سرمایه فوت و تاسقف 20میلیون تومان است. حائز اهمیت است که بیماری سرطان جزو پوشش این بیماری‌ها نیست و پوشش جداگانه‌ای دارد.

 پوشش هزینه‌های پزشکی بیمه مان

اگر بیمه‌شده دچار حادثه‌ای شود که هزینه پرشکی به آن تعلق بگیرد، می‌تواند از این پوشش تا سقف 5میلیون تومان استفاده کند.


 مزایای بیمه مان

بیمه مان علاوه بر پوشش‌های متعدد، مزایایی نیز برای بیمه‌گذار دارد. حال می‌خواهیم مزایای این بیمه را برای شما شرح دهیم تا بتوانید یک انتخاب بهتر داشته باشید.

 وام بدون ضمانت بیمه مان

گاهی اوقات در طول قرارداد بیمه، ممکن است مشکل مالی و اقتصادی برای بیمه‌گزار پیش آید که احتیاج به وام و کمک هزینه دارد. یکی از مزیت‌های بیمه عمر مان این است که بعد از گذشت دو سال، می‌توانید تا 90درصد اندوخته بیمه زندگی خود، وام بگیرید. مهمترین عامل برتری بیمه عمر نسبت به بانک، عدم احتیاج به ضامن، چک، سفته و .. است.

 سوددهی بیمه مان

نحوه سود دهی بیمه ایران به دو صورت تضمینی و مشارکت در منافع می‌باشد.

 سود تضمینی بیمه مان

سود تضمینی را بیمه مرکزی تعیین می‌نماید که مقداری ثابت به صورت روزشمار می‌باشد. در دو سال اول از شروع بیمه‌نامه سود تضمینی 16درصد و در سال سوم و چهارم 13درصد و از سال پنجم به بعد 10 درصد است. این میزان حداقل سودی است که شرکت بیمه در هر شرایطی موظف به پرداخت آن به بیمه‌گزار می‌باشد.

 سود مشارکت در منافع بیمه مان

بیمه مان ،زمانی که شرکت بیمه از بیمه‌گزار مبلغی تحت عنوان حق بیمه دریافت می‌کند در پروژه‌های اقتصادی سرمایه‌گذاری می‌کند. شرکت بیمه، بیمه‌گزار را در سود حاصل آن سرمایه‌گذاری‌ها شریک می‌کند. سود مشارکت در منافع، سود یکسانی در مقایسه با سود تضمینی ندارد زیرا با توجه به سرمایه‌گذاری در مسائل اقتصادی و پروژه‌های متعدد با روند افت‌وخیز مواجه می‌باشد که در هر سال این نرخ متفاوت است.

بیمه مان در اصل پایان سال مالی بعد از برگزاری مراسم سالیانه شرکت بیمه ایران، سود قطعی از سرمایه‌گذاری‌ها را اعلام می‌کند. شرکت بیمه ایران حداقل 85 درصد از سود قطعی را در کنار سود تضمینی به حساب بیمه‌گزار واریز می‌کند.

 محدودیت‌ سنی بیمه مان

بیمه مان در اصل هیچ محدودیت سنی برای خرید ندارد. از بدو تولد تا سن 106 سالگی می‌توانید بیمه عمر داشته باشید اما با بالا رفتن سن به خاطر احتمال بیماری امکان بیمه کردن سخت‌تر و گاهی پوشش کمتری هم دارد. به همین منظور برای اشخاص بالای 50سال انجام معاینات پزشکی برای صدور بیمه‌ نامه لازم است.
برای افراد 18تا 60 سال همه پوشش‌های ذکر شده در بیمه مان ارائه می‌شود.

 

 

عدم محدودیت سنی از مزایای بیمه مان

علاوه بر بیمه مان، بیمه بازنشستگی نیز یکی دیگر از خدمات شرکت معتبر ایران است. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این بیمه‌نامه به مقاله بیمه بازنشستگی ایران مراجعه نمایید.


 بیمه مان انتخاب همه

با توجه به مزیت‌ها، پوشش‌ها و امکاناتی که بیمه مان به بیمه گزاران ارائه می‌دهد، در واقع انتخابی بی‌کم و کاست، پرسود و مناسب این روزهای پر از ریسک‌وحاشیه است. چه در سرمایه‌گذاری و نحوه سوددهی، چه در خدمات و پوشش‌های ارائه شده بیمه مان انتخاب و تک تیر برد در شرایط اقتصادی حال می‌باشند. اگر در مورد این بیمه‌نامه و نحوه خرید آن سوالی داشتید، می‌توانید در قالب کامنت در انتهای همین مطلب با کارشناسان ما در میان بگذارید تا مشاوران ما پاسخگوی سوالات شما باشند.

 

source:bimeh.com
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
 


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط احمدرضا کرامت 00/11/6:: 1:25 عصر     |     () نظر

تاریخچه بیمه ،ا،مروزه صنعت بیمه و ضریب نفوذ آن در جامعه، به عنوان یکی از شاخص‌های توسعه‌یافتگی در دنیا شناخته می‌شود. تاریخچه بیمه ،این صنعت از عمده‌ترین نهادهای اقتصادی در جوامع است که حتی از فعالیت سایر نهادها نیز پشتیبانی می‌کند. تاریخچه بیمه ،شاید برای شما این پرسش پیش بیاید که در جوامع مختلف چرا نیاز به بیمه بوجود آمد؟ برای پاسخ به این پرسش لازم است با تاریخچه بیمه  در جهان و ایران آشنا شویم. با ما همراه باشید.

 تاریخچه بیمه در جهان و ایران

تاریخچه بیمه یکی از بزرگترین ترس‌های ما، نداشتن قدرت پیش‌بینی آن چیزی است که در آینده اتفاق می‌افتد. هر چقدر که آینده برای ما مبهم‌تر باشد ریسک ما نیز بالاتر می‌رود. از طرف دیگر مطابق هرم مازلو یکی از نیازهای اساسی انسان امنیت است. هر قدر مدیریت ریسک بهتری داشته باشیم، ابهام کمتری هم نسبت به آینده داریم. ابهام کمتر نیز باعث ایجاد احساس امنیت بیشتر در افراد می‌شود. اگر این دو واقعیت را کنار هم بگذاریم، متوجه چرایی بوجود آمدن صنعت بیمه می‌شویم. قبل از بیان تاریخچه بیمه در جهان و ایران لازم است چند مفهوم اصولی و ابتدایی این صنعت را بشناسیم.


تاریخچه بیمه چیست؟

تاریخچه بیمه ، سازوکاری است که از طریق آن بیمه‌گر به بیمه‌گزار مطابق ملاحظاتی تعهدات زیر را می‌دهد:

  1. در صورت وقوع حادثه در یک دوره زمانی مشخص، بیمه‌گر باید خسارت بیمه‌گزار را جبران کند.
  2. خدمات مشخصی که در قرارداد تعیین شده است را به بیمه‌گزار ارائه دهد.

در کل می‌توان گفت بیمه، یکی از راه‎های مدیریت ریسک است. بنابراین در قرارداد بیمه، ریسک مشخصی از طرف بیمه‌گزار به بیمه‌گر منتقل می‌شود. در ازای انتقال این ریسک، بیمه‌گزار موظف به پرداخت حق‌ بیمه می‌شود.


تاریخچه بیمه  بیمه‌گر کیست؟

تاریخچه بیمه بیمه‌گر شخصیتی حقوقی است که در ازای گرفتن حق‌ بیمه، متعهد می‌شود مطابق مفاد قرارداد بیمه، خسارت بیمه‌گزار را جبران کند.

تاریخچه بیمه بیمه‌گزار کیست؟

بیمه‌گزار شخصیتی حقیقی یا حقوقی است که در مقابل پرداخت حق‌بیمه، مسئولیت جان، مال یا کارش را به بیمه‌گر می‌سپارد.


 تاریخچه بیمه در جهان

تاریخچه بیمه نیاز به داشتن احساس امنیت، باعث ایجاد بیمه شد. نخستین بهره‌گیری از صنعت بیمه را به دریانوردان و بازرگانان نسبت می‌دهند. شکل‌های اولیه بیمه، توسط بازرگانان چینی استفاده می‌شد. آنها آموخته بودند که احتمال دستبرد به تمام کشتی‌هایی که در یک روز مشخص در یک بندر، تردد می‌کنند پایین است. بنابراین برای جلوگیری از خطر از بین رفتن سرمایه‌شان، کالاهای خود را در چند کشتی و قایق بارگیری می‌کردند.

 

تاریخچه بیمه و لزوم به وجود آمدن بیمه

استفاده از قراردادهای بیمه پیشرفته‌تر به 500 تا 600 سال قبل از میلاد در کشورهای حوزه مدیترانه برمی‌گردد. در آن زمان از این پیمان‌ها برای بیمه باربری دریایی استفاده می‌کردند. عده‌ای دریانوردان فنیقی و بعضی کشتی‌رانان بابلی را به عنوان مبدا این بیمه می‌شناسند. بهرحال کشتی‌رانان برای خرید کالاهای خود از بازرگانان و تجار، وام می‌گرفتند. با این شرط که: اگر از سفر به سلامت برگردند تاریخچه بیمه در یک مدت زمان مشخص اصل پول و سودش را به آنها بازگردانند. بازرگانان در طول مدت قرارداد، بخشی از کالاهای دریانوردهای مقروض را نزد خود گرو نگه می‌داشتند. اگر طلب آنها طی محدوده زمانی قرارداد وصول نمی‌شد، آنها می‌توانستند کالاها را حراج کنند. اما اگر کشتی با حوادثی مثل طوفان یا هجوم دزدان دریایی روبرو می‌شد؛ دریانورد، وظیفه‌ای در قبال عودت دادن وام نداشت.


تاریخچه بیمه  بیمه به صورت امروزی

تاریخچه بیمه هر چند پیشینه فعالیت بیمه‌گری به صورتی که امروز شاهدش هستیم به سال 1552 در شهر فلورانس ایتالیا بازمی‌گردد. اما مهم‌ترین اجتماع بیمه‌گران توسط کشتی‌داران و تاجران انگلیسی در قرن 17 میلادی در قهوه‌خانه لویدز لندن شکل گرفت. آنها پیمانی را منعقد کردند که به عنوان شبیه‌ترین قرارداد به بیمه امروزی شناخته می‌شود. این اجتماع در واقع بنیان‌گذاران بیمه لویدز شدند. لویدز در حال حاضر به عنوان یکی از بزرگترین شرکت‌های بیمه در جهان شناخته می‌شود. سال 1667 در شهر لندن یک آتش‌سوزی فاجعه بار و مهیب اتفاق افتاد.تاریخچه بیمه این فاجعه باعث ابداع بیمه آتش‌سوزی به عنوان دومین رشته‌ی بیمه امروزی شد. بیمه آتش سوزی نخستین بیمه‌ای بود که در ایالات متحده آمریکا رواج یافت.


 تاریخچه بیمه تامین اجتماعی

اگر تاریخچه بیمه در جهان و ایران را بررسی کنیم، متوجه ایجاد رشته‌های جدید بیمه در شرایط تهدید امنیت می‌شویم. بیمه تامین اجتماعی، یکی از این نمونه‌ها است. این بیمه در جنگ جهانی اول با عنوان بیمه بیماری مورد استفاده قرار گرفت. بعد از جنگ جهانی اول در سالهای 1929 تا 1933 آمریکا و اروپا درگیر بحران‌های اقتصادی شدند. این اتفاقات دوران نوینی را برای بیمه تامین اجتماعی در دنیا بوجود آورد. دولت فدارل آمریکا، برای اولین بار در سال 1935 از اصطلاح تامین اجتماعی در لایحه خود استفاده کرد.


 تاریخچه بیمه در ایران

تاریخچه بیمه در ایران به زمان شاه عباس صفوی برمی‌گردد. در اسناد تاریخی آن زمان به نوعی بیمه باربری اشاره شده‌است. به این شکل که کاروان‌سراها در آن دوران، نقش بیمه‌گر را داشتند. آنها کالاهای بازرگانان را در مقابل خطرات راهزنان و سارقان داخل و خارج شهر حفظ می‌کردند.

در تقویم ایران یک روز به نام بیمه نامگذاری شده است. برای کسب اطلاعات جامع در مود اینکه چرا 13 آذر روز بیمه نام دارد به مقاله روز بیمه مراجعه نمایید.


 بیمه در ایران به صورت امروزی

آغاز فعالیت بیمه به صورت امروزی به زمان قاجار برمی‌گردد. در سال 1269، دو موسسه روسی به نام‌های « نادژا» و « کافکاز مرکوری» وارد ایران شدند. تاریخچه بیمه بعد از آنها، به تدریج سایر شرکت‌های خارجی بیمه نیز فعالیت بیمه‌ای خود را آغاز کردند. بنابر بررسی تاریخچه بیمه در جهان و ایران، حدود 25 سال صنعت بیمه ایران توسط خارجی‌ها اداره می‌شد. در این بازه زمانی 29 شرکت بیمه در ایران فعال بودند. در سال 1310 قانون و نظام‌نامه ثبت شرکت‌ها تصویب شد. به موجب این قانون فعالیت صنعت بیمه در آن سال‌ها شکل جدی‌تری به خود گرفت. دو شرکت «اینگستراخ» و «یورکشایر» از جمله شرکت‌های سرآمد خارجی بودند. این دو شرکت تا قبل از پیروزی انقلاب، همچنان در کشورمان فعالیت درخور توجه داشتند.


 شرکت سهامی بیمه ایران ،تاریخچه بیمه

تاریخچه بیمه حضور و گسترش فعالیت شرکت‌های خارجی باعث شد تا مسئولان کشور عزیزمان، متوجه اهمیت تاسیس یک شرکت بیمه ایرانی شوند. شرکت سهامی بیمه ایران با سرمایه بیست میلیون ریالی در سال 1314 توسط «الکساندر آقایان» و «علی‌اکبر داور» تاسیس شد. این شرکت دولتی، همچنین به عنوان اولین شرکت بیمه صد در صد ملی در مناطق هند و خاورمیانه شناخته می‌شود. شرکت بیمه ایران در آن زمان در رقابت با شرکت‌های خارجی با چالش‌های زیادی روبرو بود. در سال 1316 قانونی در مجلس شورای ملی تصویب شد. به موجب این قانون بیمه سازمان‌های دولتی به شرکت بیمه ایران واگذار شد. این اقدام مجلس شورای ملی به فعالیت شرکت سهامی بیمه ایران، رسمیت داد. بالاخره دولت مصدق در سال 1331 شمسی، قانونی تصویب کرد که مطابق آن فعالیت شرکت‌های خارجی خیلی محدودتر شد.


تاریخچه بیمه شرکت‌های بیمه خصوصی

تاریخچه بیمه شرکت بیمه شرق به عنوان اولین شرکت بیمه خصوصی ایران در سال 1329 تاسیس شد. در فاصله سال‌های 1329 تا 1343 هشت شرکت خصوصی دیگر نیز در صنعت بیمه مجوز فعالیت گرفتند. افزایش شرکت‌های ایرانی و پررنگ‌تر شدن فعالیت این شرکت‌ها مقدمات تاسیس مدرسه عالی بیمه در سال 1349 را فراهم کرد. همه‌ی این تلاش‌ها در نهایت منجر به تصویب قانون تاسیس بیمه مرکزی در سال 1350 شد. بیمه تهران، بیمه دانا، بیمه حافظ و بیمه ایران و آمریکا از جمله شرکت‌های بیمه فعال در آن سالها بودند. این شرکت‌ها با مشارکت سرمایه‌گذاران خارجی تاسیس شدند. بدین ترتیب صنعت بیمه تا پیروزی انقلاب، توسط یک شرکت دولتی، 12 شرکت خصوصی و 2 شرکت خارجی اداره می‌شد.

اگر می‌خواهید در مورد نحوه به وجود آمدن بیمه عمر اطلاعاتی کسب کنید و بدانید این بیمه از چه زمانی در ایران و جهان شکل گرفت؛ پیشنهاد می‌کنیم مقاله تاریخچه بیمه عمر را مطالعه نمایید.


تاریخچه بیمه ، صنعت بیمه بعد از انقلاب اسلامی

تاریخچه بیمه همه شرکت‌های بیمه ایرانی در سال 1358 توسط شورای انقلاب، ملی اعلام شد. تمامی فعالیت‌های این شرکت‌ها نیز به موجب اصل 44 قانون اساسی زیر نظر دولت قرار گرفت. سه شرکت بیمه ایران، آسیا و البرز در سال‌های 1360 تا 1361 مجوز صدور بیمه‌نامه دریافت کردند. شرکت بیمه دانا در سال 1367 با ادغام 10 شرکت بیمه شکل گرفت. در حال حاضر نیز شرکت‌های زیادی در صنعت بیمه ایران فعال هستند. این شرکت‌ها بیمه‌های مختلفی را به بیمه‌گزاران خود ارائه می‌دهند. اخیرا شرکت‌‌های بیمه‌ای که وابسته به بانک‌های خصوصی هستند بیشتر مورد اقبال عمومی قرار گرفته‌اند.

یکی از بیمه‌نامه‌هایی که مورد استقبال عموم قرار گرفته است بیمه عمر می‌باشد. اما این بیمه چیست و چه پوشش‌هایی دارد؟ برای اطلاعات بیشتر در این باره مقاله بیمه عمر را بخوانید.


تاریخچه بیمه ، تحول در صنعت بیمه با ظهور پدیده InsurTech

تاریخچه بیمه امروزه با ورود تکنولوژی‌های جدید، بسیاری از صنعت‌ها متحول شده‌اند. این تحولات در سال‌های اخیر، صنعت بیمه را نیز بی‌نصیب نگذاشته است. یکی از این تغییرات به ظهور اینشورتک‌ها در سال 2016 برمی‌گردد.

 

 اینشورتک چیست؟

اینشورتک از ترکیب دو کلمه Insurance  به معنی بیمه و Technology به معنی فناوری بدست می‌آید. اینشورتک‌ها استارت‌آپ‌هایی هستند که در صنعت بیمه فعالیت دارند. این شرکت‌ها از نوآوری‌های تکنولوژی برای بهبود تاثیرات صنعت بیمه در زندگی افراد استفاده می‌کنند.تاریخچه بیمه سیاست اصلی این شرکت بر پایه مشتری بنا نهاده شده است. آنها با مشاوره، مدیریت و خرید آنلاین بیمه‌نامه تجربه متفاوتی برای مشتریان خود بوجود می‌آورند. این شرکت‌ها راهکارهای زیر را دنبال می‌کنند:

  1. شناخت کامل صنعت بیمه
  2. دادن دانش بیمه‌ای
  3. ارائه راه‌حل‌های جدید برای حل مشکلات

تاریخچه بیمه این راهکارها هم نفع مشتری را در نظر دارد هم بیمه‌گر. این استارت‌آپ‌ها علاوه بر بالا بردن شفافیت در صنعت بیمه، از انحصارطلبی رایج در شرکت‌های بیمه قدیمی جلوگیری می‌کنند. همه‌ی این راهکارها در نهایت منجر به پیشرفت صنعت بیمه و تغییر بازار این صنعت به نفع مردم می‌شود.


 خلاصه تاریخچه بیمه

در این مقاله به بیان تاریخچه بیمه  در جهان و ایران پرداختیم. خلاصه‌ای از اتفاقات تاریخی در صنعت بیمه را بیان کردیم. در نهایت هم به بررسی نقش تاثیرگذار اینشورتک‌ها بر صنعت بیمه پرداختیم. مدیر بیمه نیز یکی از اینشورتک‌های فعال در صنعت بیمه ایران است. شما می‌توانید با مراجعه به بخش محصولات سایت انواع بیمه مانند بیمه کرونا، بیمه عمر، بیمه شخص ثالث، بیمه بدنه و… را تهیه کنید. همچنین برای بالا بردن دانش بیمه‌ای و تاریخچه بیمه  خود می‌توانید وارد بخش مجله بیمه شوید. همکاران ما بصورت روزانه جدیدترین اخبار و مقالات حوزه بیمه را در این بخش به اطلاع شما می‌رسانند.

 

source:bimeh.com
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]
You have already voted for this article with rating 5


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط احمدرضا کرامت 00/11/6:: 1:22 عصر     |     () نظر

بیمه بازنشستگی ایران ،حق هر آدمی است که دوران بازنشستگی و پیری خود را بدون نیاز به کار کردن و با آرامش کامل سپری کند.بیمه بازنشستگی ایران از دست دادن توانایی کار کردن، کاهش درآمد و بیماری‌های ناشی از کهولت سن و مسائلی از این دست باعث می‌شود. بیمه بازنشستگی ایران که افراد، نگران رسیدن دوران پیری خود باشند.بیمه بازنشستگی ایران کارشناسان بیمه این موضوع را مدنظر دارند و در قالب بیمه عمر طرح‌هایی نیز ارایه می‌کنند که مخصوص دوران بازنشستگی است تا خدمات بهتری به مخاطبان ارایه دهند. بیمه بازنشستگی ایران در همین راستا در بیمه عمر خود طرحی را نیز به منظور خدمت‌رسانی به بازنشستگان عرضه کرده است. با بررسی شرایط بیمه عمر و بیمه بازنشستگی ایران بیشتر از شرایط بیمه عمر و خدمات مخصوص به بازنشستگان در بیمه ایران آشنا خواهیم شد.


بیمه عمر و بیمه بازنشستگی ایران چیست؟

 

بیمه بازنشستگی ایران قبلاً در توضیح بیمه عمر گفتیم که یک قرارداد بلند مدت است و بیمه‌گزار با پرداخت حق بیمه‌های خود در زمان‌های مقرر، در واقع اقدام به سرمایه‌گذاری در بیمه عمر می‌کند و بیمه‌گر نیز متعاقباً وظیفه دارد به بیمه‌گزار خدمات بیمه عمر ارایه و همچنین سودهای متعلق به سپرده وی را واریز کند. بیمه بازنشستگی ایران در مورد بیمه عمر و بازنشستگی می‌توان گفت که ترکیبی از بیمه عمر و سرمایه‌گذاری با خدمات مخصوص به بازنشستگان است.بیمه بازنشستگی ایران با دوران بازنشستگی و کاهش درآمد و توان جسمی، اکثر افراد نگران هزینه‌های این دوران هستند. بیمه عمر و بیمه بازنشستگی ایران با پرداخت مستمری در موعد مقرر سعی می‌کند تا کسری حقوق بیمه‌گزار را جبران کند میزان مستمری بسته به اندوخته بیمه‌گزار و انتخاب او دارد که مایل است چه مقدار دریافتی در هر پرداخت مستمری داشته باشد. همچنین در صورت نیاز بیمه‌گزار می‌تواند درخواست کند تمامی سود و سرمایه بیمه عمر خود را به صورت یکجا دریافت کند.

با خرید بیمه عمر و بیمه بازنشستگی ایران هم از مزایای بیمه عمر بهره‌مند شوید و هم در دوران بازنشستگی مستمری دریافت کنید.


شرایط بیمه عمر و بیمه بازنشستگی ایران

شرایط بیمه عمر و بیمه بازنشستگی ایران شامل شرایط بیمه‌ای و شرایطی برای بیمه‌گزار می‌شود. شرایط بیمه‌ای، قوانین و ضوابط مربوط به بیمه ایران را مشخص می‌کند و شرایط برای بیمه‌گزار شرایطی است که بیمه‌گزار باید در زمان خرید بیمه عمر و بازنشستگی آن را دارا باشد. توجه کنید بیمه عمر و بیمه بازنشستگی ایران برای استفاده در دوران بازنشستگی است و قبل از فرارسیدن این دوران باید این بیمه را تهیه کرد.

شرایط بیمه عمر و بیمه بازنشستگی ایران شامل شرایط مربوط به بیمه‌گزار و شرایط مربوط به بیمه ایران است.


شرایط بیمه‌ای بیمه عمر و بیمه بازنشستگی ایران

 

به شرایط بیمه عمر و بیمه بازنشستگی ایران که مربوط به بیمه ایران است و  از طرف آن وضع شده است که قبل از اقدام به خرید بیمه باید مشخص شود و در فرم خرید بیمه عمر نیز قید گردد. این شرایط به شرح زیر است:

حق بیمه پرداختی: بیمه‌گزار برای استفاده از این بیمه باید بتواند مبلغی را به عنوان حق بیمه تعیین و آن را در زمان‌های مقرر، پرداخت کند. بیمه‌گزار بهتر است سال بیمه بازنشستگی ایران خود را در نظر بگیرد و این میزان را طوری تعیین کند که در پایان قرارداد و در زمان بازنشستگی وی، مبلغ قابل توجهی شده باشد و بتواند کاستی‌های مادی را جبران کند.

بیمه بازنشستگی ایران سپرده اولیه: چنانچه بیمه‌گزار تمایل به سپرده‌گذاری اولیه داشته باشد باید این مبلغ توسط وی مشخص شود. این مبلغ همیشه قابل برداشت خواهد بود. بهتر است بیمه‌گزار بیشترین مبلغ ممکنی که در توان دارد را سرمایه‌گذاری کند چون تا زمانی که کار می‌کند امکان افزایش درآمد وجود دارد و با رسیدن دوران بازنشستگی و کهن‌سالی توان درآمدزایی از بین رفته و یا به اندازه دوران جوانی نخواهد بود.

ضریب افزایش حق بیمه: این قسمت که برای کاهش اثرات تورم در طول سال‌های بیمه عمر است باید مشخص شود که بیمه‌گزار هر سال چند درصد می‌خواهد به حق بیمه پرداختی خود اضافه کند. بیمه‌گزار باید این قسمت را با توجه به توان مالی خود و میزان حقوقی که در دوران بیمه بازنشستگی ایران دریافت خواهد کرد مشخص کند تا کاهش حقوق وی با این سرمایه جبران شود.

سرمایه فوت: بیمه‌گزار باید تعیین که چند درصد یا چند برابر حق بیمه پرداختی خود سرمایه فوت می‌خواهد. تعیین مقدار سرمایه فوت تنها برای سال اول بیمه است. سرمایه فوت مبلغی است که در صورت فوت بیمه‌گزار در طول مدت قرارداد به ذی‌نفعان تعیین شده از سوی بیمه‌گزار پرداخت می‌شود. برای افراد بازنشسته سرمایه فوت و میزان آن اهمیت بیشتری دارد چرا که با بالا رفتن سن و افزایش بیماری‌های مربوط به دوران کهن‌سالی خطر فوت بیشتر انسان را تهدید می‌کند.

ضریب افزایش سرمایه فوت: در اینجا نیز بیمه‌گزار باید تعیین کند سالیانه چند درصد مایل به افزایش سرمایه فوت خود است.

پوشش‌های مورد نیاز بیمه‌گزار: بیمه بازنشستگی ایران متقاضی بیمه عمر باید مشخص کند که دقیقاً به چه پوشش‌هایی نیازمند است. بیمه عمر و بازنشستگی ایران در جهت ارایه خدمات بهتر، پوشش‌هایی مثل پوشش فوت عادی و ناشی از حادثه، پوشش نقص عضو و ازکارافتادگی ناشی از حادثه، پوشش هزینه‌های پزشکی ناشی از حادثه، پوشش درمان و امراض خاص را عرضه می‌کند که بیمه‌گزار متناسب با نیاز خود یک یا چند پوشش را می‌تواند انتخاب کند.

بیمه‌گزار باید با توجه به وضعیت مالی خود باید نسبت به تعیین حق بیمه پرداختی و سپرده اولیه خود اقدام و نیاز‌های خود از بیمه عمر را مشخص کند.


مزایای بیمه عمر و بیمه بازنشستگی ایران

 

.بیمه بازنشستگی ایران استفاده از سود‌ تضمینی و سود حاصل از مشارکت: سود تضمینی در دو سال اول 16%، در دو سال دوم 13% و از سال پنجم به بعد 10% است. سود حاصل از مشارکت اما در هر سال می‌تواند متفاوت باشد و بستگی به عوامل تأثیرگذار در سود بیمه عمر داشته و حاصل از سرمایه‌گذاری بیمه در امور مختلف است که بیمه‌گزار در 85% از سود حاصل از این سرمایه‌گذاری‌ها سهم دارد. بیمه‌گزار می‌تواند برای استفاده از سود بیشتر اقدام به سپرده‌گذاری اولیه کند که مقدار سپرده اولیه به انتخاب بیمه‌گزار بوده و در سود سالانه بیمه عمر نیز تأثیرگذار است. سپرده اولیه در پایان قرارداد به همراه حق بیمه‌های پرداختی و سود آن قابل دریافت است.

. استفاده از وام بیمه: بیمه بازنشستگی ایران بیمه‌گزار از سال دوم سرمایه‌گذاری می‌تواند تا سقف 90% از سپرده خود، از بیمه ایران وام دریافت کند. این وام چه در دوران بازنشستگی چه در دوران قبل آن و در طول مدت قرارداد بیمه عمر، قابل دریافت است.

. امکان بازخرید بیمه عمر: شرایط بیمه عمر و بیمه بازنشستگی ایران به گونه‌ای است که پیشنهاد می‌شود اقدام به بازخرید بیمه عمر خود نکنید اما با این وجود و در صورت نیاز، پس از گذشت دو ماه از عقد قرارداد می‌توانید اقدام به بازخرید بیمه عمر کنید. بهتر است از قبل با استعلام آنلاین بیمه عمر، از مقدار بازخرید بیمه عمر در سال‌های مختلف مندرج در جدول بیمه عمر خودآگاه شوید.

 برای اطلاع از میزان بازخرید بیمه عمر قبل از اقدام به بازخرید، جدول محاسبه بیمه عمر بیمه بازنشستگی ایران را تهیه کنید.


از طریق مدیر بیمه می‌توانید اطلاعات کاملی درباره انواع بیمه بازنشستگی ایران به خصوص انواع بیمه عمر به دست آورید. امکان مقایسه بین بیمه‌ها و شرکت‌های ارایه کننده بیمه که در مدیر بیمه  قرار دارد به شما کمک می‌کند تا بهترین بیمه مورد نیاز خود را تهیه کنید. امکان خرید آنلاین بیمه بازنشستگی ایران ، بیمه مسافرتی، بیمه بدنه، بیمه شخص ثالث و استعلام آنلاین بیمه آتش‌سوزی از خدمات دیگر مدیر بیمه  است .

source:bimito.com
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
 


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط احمدرضا کرامت 00/11/6:: 1:14 عصر     |     () نظر
<   <<   21   22   23   24   25   >>   >