
در این نوشته قصد داریم ببینیم که ما چگونه میتوانیم میلیاردر شویم.
در سال 1916 میلادی جان دی راکفلر، پدر صنعت نفت، به اولین میلیاردر جهان تبدیل شد. تقریبا یک قرن بعد و در سال 2015، طبق گزارش فوربز 536میلیاردر از مجموع 1826 میلیاردر در سراسر جهان، آمریکایی بودند. در حقیقت شاید این تعداد کم هم باشد. با توجه به برآوردهای مرکز آمار ولس ایکس، در سال 2014، در مجموع 2325 میلیاردر در سراسر جهان وجود داشتند که از این تعداد، 609 نفر آمریکایی بودند.
در این نوشته قصد داریم ببینیم که ما چگونه میتوانیم میلیاردر شویم.
شناخت میلیاردرها از افرادی که ثروتِ صرفا قابل توجهی دارند، میتواند دشوار باشد؛ زیرا وقتی پای صحبت علنی دربارهی ثروتشان جلو میآید، بسیاری از آنها محتاط میشوند. برای خیلی از آنها هم افزایش ثروت هدف اصلی نبوده، بلکه این ثروت فقط محصول جانبی فعالیتهای کسبوکارشان بوده است. دونالد ترامپ که غول املاک و مستغلات محسوب میشد و در فهرست سال 2015 میلیاردرهای فوربز مقام 405 را داشت و البته چند هفتهای است که مردم سراسر دنیا حداقل با چهره و تصمیمات پرسروصدایش به خوبی آشنا شدهاند، در کتاب خود با عنوان Trump: The Art of the Deal میگویدپول هرگز انگیزهی بزرگی برایش نبوده است، فقط راهی بوده برای محاسبهی امتیازها. او میگوید: «هیجان واقعی، در خودِ بازی است».
بر اساس مدارک ادارهی آمار ایالات متحده، سال 1916، در میان حدود 102 میلیون نفر جمعیت ایالات متحده، راکفلر تنها میلیاردر بود. امروزه جمعیت این کشور 320 میلیون نفر است و به ازای هر 600 هزار نفر، یک میلیاردر دارد. با فرض اینکه تعداد میلیاردرهای آمریکایی با سرعت 6?49 درصد به طور سالانه افزایش خواهد یافت، تا سال 2050 میلادی، بیش از 4800 میلیاردر آمریکایی وجود خواهند داشت؛ یعنی به ازای هر 91 هزار نفر، یک میلیاردر؛ آن هم با توجه به پیشبینی مجموع جمعیت 439 میلیون نفری برای کل ایالات متحده در آن سال.
رؤیای تبدیل شدن به میلیاردر در ایالات متحده، مانند گذشتهها، چندان دور از ذهن نیست. اما برای ما هم که در ایران زندگی میکنیم، درسهای بسیاری در این فرایند نهفته است. از شما میخواهم این مقاله را تا پایان دنبال کنید.
کلمات کلیدی: