سفارش تبلیغ
صبا ویژن
آنکه در دین خدا تفقّه کند، خداوند همّ و غمش را کفایت می کند و از آنجاکه به حساب نمی آورد، روزیش دهد . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
https://keramatzade.com

 

استعلام تاریخ بیمه شخص ثالث ،در مواقع مختلف ممکن است که بخواهیم اعتبار بیمه نامه‌مان را بررسی کنیم. استعلام تاریخ بیمه شخص ثالث ،مثل زمانیکه بیمه شخص ثالث خریده‌اید و می‌خواهید اعتبار بیمه نامه‌تان را بررسی نمایید که بیمه نامه‌تان خدای نکرده تقلبی نباشد یا بیمه نامه‌تان را گم کرده‌اید و زمان تمدید بیمه نامه‌تان را نمی دانید یا خودرویی خریده‌اید و نمی‌دانید که بیمه نامه‌اش معتبر است یا نه، برای به جواب رسیدن در همه مواردی که به هر صورت به اعتبار بیمه نامه‌تان شک دارید. استعلام تاریخ بیمه شخص ثالث ، با مطالعه این مقاله می توانید با آشنا شدن روش‌های استعلام بیمه نامه خودرو به راحتی اعتبار بیمه نامه‌تان را بررسی کنید و بفهمید که خودروی شما بیمه دارد یا نه؟ همراه ما باشید…


 

 استعلام تاریخ بیمه شخص ثالث از بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران (سنهاب)

برای استعلام تاریخ بیمه شخص ثالث ، معتبر ترین و اصلی ترین واحد بررسی سایت بیمه مرکزی جمهوری اسلامی می‌باشد. از طریق سایت بیمه مرکزی شما با چند روش زیر می توانید استعلام بیمه نامه تان را انجام دهید. برای استعلام بیمه‌نامه ماشین خود باید به سایت بیمه مرکزی مراجعه کرده و وارد بخش( سامانه استعلام بیمه‌نامه‌های وسایل نقلیه موتوری)  شوید.

در این صفحه شما می‌توانید از طریق یکی از سه گزینه زیر استعلام بیمه نامه خود را دریافت نمایند.
نکته: در روش های گفته شده فقط می توانید اطلاعات یک بیمه نامه را مشاهده نمایید.

  1. استعلام بر اساس شماره بیمه نامه
  2. استعلام بر اساس کد یکتا بیمه نامه
  3. استعلام بیمه نامه از طریق پیامک

 

1- استعلام تاریخ بیمه شخص ثالث بر اساس شماره بیمه نامه

 

در این روش بیمه گذار شماره بیمه نامه ای که روی بیمه نامه درج شده به همراه نام شرکت بیمه، تلفن همراه و کد ملی بیمه گذار را در سایت وارد کرده و استعلام تاریخ بیمه شخص ثالث ، را دریافت کنید.

 

 

استعلام تاریخ بیمه شخص ثالث بر اساس کد یکتا بیمه نامه (روش پیشنهادی)

 

 

ممکن است بسیاری از افراد از کد یکتای بیمه نامه شان اطلاعی نداشته باشند و این روش مناسبی برای استعلام صحت بیمه نامه نباشد، معمولا همه بیمه ها از سال 1397 به این طرف دارای کد یکتا هستند و اگر بیمه نامه تان در دسترس تان است می توانید کد یکتای درج شده در بیمه نامه را در این قسمت وارد کرده و صحت اطلاعات وارد شده را بررسی نمایید.استعلام تاریخ بیمه شخص ثالث ، این روش به دلیل کمتر بودن اطلاعات درخواستی روشی ساده تر است.

 

3- استعلام تاریخ بیمه شخص ثالث از طریق پیامک

 

 

برای استعلام اعتبار بیمه نامه می توانید یک پیامک با فرمت های زیر به شماره 30002621 ارسال کنید و منتظر دریافت استعلام بیمه نامه تان باشید.

فرمت پیامک :1*کد ملی بیمه گذار*شماره بیمه نامه چاپ شده.  برای مثال نمونه:1*0038515000*91/01/002/000123

فرمت پیامک (روش دیگر) :2*کد ملی بیمه گذار*کد یکتای بیمه‌نامه. برای مثال:  2*0038515000*1234567890

 

دریافت استعلام بیمه بدنه و ثالث سوابق بیمه خودرو

علاوه بر بررسی اصالت بیمه نامه، شما می‌توانید سابقه بیمه های صادر شده به نام خودتان را در سامانه بیمه مرکزی مشاهده و بررسی نمایید. (لینک صفحه)

 

با انتخاب گزینه پاسخ به استعلام سوابق بیمه خودرو وارد صفحه زیر می شوید که می توانید یکی از گزینه های ثبت استعلام جدید و یا پیگیری استعلام تاریخ بیمه شخص ثالث ، را انتخاب کنید، با انتخاب گزینه ثبت استعلام جدید وارد صفحه ای می شوید که در این بخش شما می‌توانید با وارد کردن اطلاعات شخصی بیمه گذار استعلام سوابق بیمه ای چندین ساله بیمه ثالث و بیمه بدنه و یا هر دو نوع بیمه رو را از بیمه مرکزی دریافت نمایید. اطلاعاتی که از شما دریافت خواهد شد شامل رشته بیمه‌ای، کد ملی، سال تولد، شماره تلفن، شماره موبایل، استان، شهر می‌باشد. با وارد کردن این اطلاعات همه بیمه نامه‌های ثالث و بدنه‌ای که به نام شخص در شرکت‌های بیمه مختلف صادر شده  به همراه رشته بیمه‌ای نمایش داده می شود و شما می‌توانید به راحتی از همه بیمه نامه‌هایتان با خبر داشته باشید.

 

با وارد کردن اطلاعات مورد درخواست در سامانه سنهاب بیمه مرکزی کد تاییدیه ثبت استعلام تاریخ بیمه شخص ثالث ، شما به شماره همراه وارد شده ارسال می‌شود. متن پیامک تایید را در تصویر زیر می‌توانید مشاهده نمایید.

 

پس از وارد کردن کد تأییدیه، روی گزینه «مرحله بعد» کلیک نمایید. در صورت ثبت موفقیت آمیز استعلام تاریخ بیمه شخص ثالث ، خود، در قسمت تأییدیه نهایی متن زیر برایتان نمایش داده خواهد شد.

 

 

 

نتیجه استعلام تاریخ بیمه شخص ثالث ، انجام شده در تصویر زیر قابل مشاهده است، در این گزارش اطلاعات  بیمه ای بیمه‌گذار، اطلاعاتی مثل شماره بیمه‌نامه، تاریخ شروع و انقضای بیمه‌نامه نامه های ثبت شده به نام شما در شرکت های بیمه، نوع بیمه‌نامه ها (بیمه شخص ثالث و بیمه بدنه)، نام شرکت بیمه و وضعیت دریافت خسارت نمایش داده‌ می‌شود.

 

 

 

 

 اگر شما به جای خرید بیمه بدنه، کارت طلایی خریده باشید در اینجا اطلاعاتی برای شما نشان داده نمی‌شود. زیرا کارت طلایی جزو سوابق بیمه بدنه قرار نمیگیرد!!! اطلاعات بیشتر 


استعلام بیمه با پلاک ماشین شدنی نیست!

استعلام بیمه بر اساس شماره پلاک بیمه ایران از طریق سایت بیمه مرکزی امکان پذیر نمی باشد و فرد باید اطلاعات کامل بیمه گذار و شماره بیمه نامه را داشته باشد تا بتواند از طریق سنهاب استعلام تاریخ بیمه شخص ثالث ، را انجام دهد.
فقط نمایندگان و کارگزاران می توانند از طریق دسترسی سنهابی که  بیمه مرکزی در اختیار آن ها قرار می دهد  از طریق شماره پلاک می توانند  استعلام بیمه نامه هایی که بر روی پلاک مورد نظر را مشاهده کنند.

 


خرید و استعلام تاریخ بیمه شخص ثالث

برای خرید و استعلام بیمه بدنه می‌توانید درخواست خرید هر کدام از بیمه نامه‌ها را در سامانه مدیر بیمه  ثبت کنید، کارشناسان مدیر بیمه در اسرع وقت با شما تماس گرفته و مشاوره کامل درباره مقایسه و خرید انواع بیمه نامه را دریافت نمایید. حتی در مورد استعلام قیمت بیمه بدنه و مقایسه شرکت‌های بیمه از لحاظ پوشش دهی و پرداخت خسارت  می‌تواند کمک مناسبی برای شما باشد. فرم خرید بیمه بدنه و فرم خرید بیمه شخص ثالث

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
 


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط احمدرضا کرامت 100/11/26:: 12:44 صبح     |     () نظر

بیمه عمر چیست ؟ مزایا و شرایط بیمه عمر ؛ نحوه محاسبه نرخ حق بیمه عمر

بیمه عمر چیست ،بیمه عمر یکی از راه‌های مطمئن و متداول سرمایه‌گذاری و تامین آتیه در جهان است.بیمه عمر چیست ، شرکت‌های بیمه انواع مختلفی از بیمه‌نامه عمر را ارائه می‌دهند که در ادامه آن‌ها را معرفی می‌کنیم.

"دلایل

افراد در بازه‌های مختلف از زندگی و در شرایط مختلف، به دنبال ایجاد شرایط مطمئن مالی برای خود و خانواده خود هستند. بیمه عمر چیست ،یکی از راه‌های تامین و حفظ آتیه مالی خانواده و فرد، بیمه عمر است. بیمه عمر که امروزه در سراسر جهان طرفداران زیادی دارد، در انواع مختلف و با پوشش‌های متنوع ارائه می‌شود تا در شرایط مختلف اعم از وقوع حوادث سرپرست خانواده، بازنشستگی، بیماری و … پشتوانه مالی مناسبی برای تمام اعضای خانواده فراهم کند.

سه دلیل عمده استفاده افراد از بیمه‌نامه عمر عبارتند از:

  • تامین آتیه و سرمایه در زمان بازنشستگی، از کارافتادگی یا پیری
  • تامین آتیه و سرمایه افراد خانواده در صورت وقوع حادثه برای سرپرست خانواده
  • استفاده از پوشش‌های مختلف برای جبران هزینه‌های مالی در شرایط خاص

بیمه عمر چیست؟ عوامل تعیین کننده نرخ و شرایط بیمه عمر

شرکت‌های بیمه برای جلوگیری از ایجاد ضرر مالی و ادامه فعالیت به شکل بلندمدت شرایط خاصی را برای تخصیص بیمه‌نامه عمر ایجاد کرده‌اند. بیمه عمر چیست ،این شرایط به خصوص از این نظر اهمیت دارد که این بیمه، بیمه‌ی بلندمدت است و در صورت انحلال شرکت بیمه امکان ادامه سرمایه‌گذاری از بین می‌رود.

عوامل تعیین کننده شرایط بیمه‌نامه‌ عمر عبارتند از:

  • سن

سن مهم‌ترین عامل تعیین‌کننده حق‌بیمه در پروسه صدور بیمه‌های عمر است. افراد در سنین مختلف ریسک‌های متفاوتی را تجربه می‌کنند و توانایی جسمی آن‌ها برای انجام فعالیت کاری نیز متفاوت است. همین امر باعث ایجاد شرایط مختلف در تنظیم بیمه عمر می‌شود.

  • جنسیت

بیمه عمر چیست ،به طور علمی اثبات شده است که زنان در سراسر جهان، از طول عمر بیشتری از مردان برخوردارند. این امر می‌تواند در تعیین نرخ و شرایط بیمه‌نامه عمر موثر باشد.

  • وضعیت سلامت و تاریخچه سلامت خانوادگی

بیمه عمر به دلیل داشتن پوشش امراض خاص مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است. بیمه عمر چیست ، بیمه برای کاهش ریسک و ادامه حیات قبل از صدور بیمه‌نامه عمر وضعیت سلامت افراد و سابقه سلامت خانوادگی افراد را با دقت بررسی می‌کنند.

  • شغل و محیط کار

نوع شغل و میزان ریسک محیط کار، یک عامل تعیین‌کننده در بیمه‌های عمر است. مدت اعتبار و مبلغ حق‌بیمه عمر با توجه به شرایط مختلف کاری تعیین می‌شود که معمولا ریسک بیشتر حق‌بیمه بالاتری دارد.

 

اقسام بیمه‌‌ عمر در جهان‌

بیمه عمر چیست؟ انواع بیمه عمر

بیمه عمر انواع مختلفی دارد که در ادامه دسته‌بندی‌های کلی این نوع بیمه را توضیح می‌دهیم:

بیمه تمام عمر

بیمه تمام عمر، بیمه‌ای است که در صورت فوت فرد سرمایه فوت وی را به ذی‌نفعان بیمه‌نامه پرداخت می‌کند. این نوع از بیمه عمر محدودیت زمانی ندارد و فرد می‌تواند تا زمان فوت و یا در بازه‌ی مشخصی از زمان حق بیمه پرداخت کند. در بیمه تمام عمر در صورت فوت فرد در هر زمانی، سرمایه فوت به وارثان می‌رسد.

بیمه عمر زمانی

بیمه عمر زمانی ساده، که با نام بیمه عمر به شرط فوت نیز شناخته می‌شود، از نظر شرایط پرداختی مانند بیمه تمام عمر است با این تفاوت که بیمه‌نامه برای مدت محدود و مشخصی اعتبار دارد و سرمایه فوت در صورت فوت فرد در مدت اعتبار بیمه‌نامه پرداخت می‌شود.بیمه عمر چیست ، در بیمه عمر زمانی، اگر حیات فرد تا پایان مدت بیمه‌نامه ادامه داشته باشد، هیچ سرمایه، اندوخته یا حق‌بیمه‌ای به فرد برگردانده نمی‌شود.

بیمه عمر انفرادی و مشترک

تمامی بیمه‌های عمر به صورت انفرادی و مشترک قابل خریداری هستند. بیمه عمر مشترک نوعی از بیمه‌نامه عمر است که فرد می‌تواند یک نفر از اعضای درجه یک خانواده را همراه با خود و با پرداخت یک حق‌بیمه برای دو نفر، بیمه کند. به طور معمول بیمه عمر مشترک از طرح‌های سرمایه‌گذاری و پس‌انداز است ولی به صورت زمانی نیز ارائه می‌شود.

بیمه‌‌‌های‌ پس‌انداز و سرمایه‌گذاری

بیمه مختلط پس‌انداز

بیمه عمر مختلط پس‌انداز، انواعی از بیمه‌نامه عمر هستند که در ازای پرداخت حق‌بیمه، فرد از سرمایه فوت و پس‌انداز قابل بازگشت بهره‌مند می‌شود.بیمه عمر چیست ، برخلاف بیمه‌های عمر زمانی که در صورت حیات فرد پس از پایان قرارداد، هیچ مبلغی برگشت داده نمی‌شود، در بیمه‌های عمر پس‌اندازی، در صورت فوت فرد سرمایه فوت به بازماندگان پرداخت می‌شود و در صورت حیات فرد پس از پایان مدت بیمه‌نامه، فرد و ذی‌نفعان می‌توانند از سرمایه اندوخته به عنوان یک سرمایه مطمئن برای زمان پیری یا ازکارافتادگی استفاده کنند.

بیمه عمر مختلط پس‌انداز انواع مختلفی دارد:

  • بیمه‌‌‌ عمر و ‌‌سرمایه‌گذاری
  • بیمه‌‌نامه‌ پس‌ انداز با کاهش‌ ‌‌حق‌بیمه‌ در سال‌‌های‌ اول‌
  • بیمه‌‌نامه‌ پس‌ انداز با دو برابر سرمایه‌ در صورت‌ فوت
  • بیمه‌‌نامه‌ پس‌ انداز با دو برابر سرمایه‌ در صورت‌ حیات‌
  • بیمه‌‌نامه‌ پس‌ انداز با حق‌ انتخاب

بیمه مستمری

بیمه عمر مستمری مناسب افرادی است که می‌خواهند در زمان حیات خود از یک سرمایه قابل اطمینان که پرداخت مستمر دارد استفاده کنند. بیمه عمر چیست ،در بیمه عمر مستمری بیمه‌گذار در ازای پرداخت حق‌بیمه از یک سرمایه‌گذاری مطمئن برخوردار می‌شود تا هرزمان که خواست بتواند از این سرمایه اندوخته به شکل مستمری یا یکجا استفاده کند.

بیمه عمر مستمری برخلاف بیمه عمر زمانی، ریسک طول عمر را نیز پوشش می‌دهد و در سنین بالا نیز قابل خریداری است.

بیمه عمر مستمری انواعی دارد که عبارتند از:

  • مستمری‌ با برگشت‌ ‌‌حق‌بیمه‌
  • مستمری‌ متغیر
  • مستمری‌ مضاعف‌
  • مستمری‌ مخفف‌
  • مستمری‌ با فاصله‌
  • مستمری‌ بلافاصله

بیمه بازنشستگی

بیمه بازنشستگی همانطور که از اسم آن مشخص است برای تامین آتیه فرد و خانواده وی در زمان پیری و بازنشستگی است. با افزایش سن توانایی کار و کسب درآمد کاهش و در بسیاری از موارد هزینه‌های زندگی به طرز چشم‌گیری افزایش پیدا ‌می‌کند.بیمه عمر چیست ، بیمه بازنشستگی درآمد اضافه‌ای است که می‌تواند در سنین بالاتر و زمان بازنشستگی هزینه‌های اضافی را پوشش دهد.

بیمه عمر گروهی

بیمه عمر گروهی نوع جدیدی از بیمه‌نامه عمر است و همانطور که از اسم آن مشخص است به صورت گروهی صادر می‌شود. به طور معمول بیمه‌نامه عمر گروهی توسط گروه‌های مختلف مانند انجمن‌ها، شرکت‌ها و … خریداری می‌شود. این بیمه می‌تواند ویژگی تمام بیمه‌نامه‌های ‌عمر نام‌برده را داشته باشد. بیمه عمر گروهی از این بابت بسیار مورد توجه است که شرایط خرید آن بسیار آسان‌تر از بیمه‌نامه عمر انفرادی است و همچنین حق‌بیمه پرداختی برای آن نیز بسیار کمتر از بیمه‌نامه عمر انفرادی است.

معمولا بیمه عمر گروهی با توجه به تعداد افراد گروه و پوشش‌های مورد نظر آن‌ها تنظیم می‌شود.

 

محاسبه نرخ ‌‌حق‌بیمه عمر

‌‌بیمه عمر چیست؟ نحوه محاسبه نرخ حق‌بیمه عمر و سرمایه‌گذاری

نرخ حق‌بیمه عمر با توجه به نوع بیمه‌نامه و شرایط فردی و به کمک سه فاکتور زیر تعیین می‌شود:

  • جدول مرگ و میر

جدول مرگ و میر جدولی است که آماری از مرگ و میر جمعیت، سن مرگ، امید به زندگی و … را ارائه می‌کند. شرکت‌های بیمه برای تعیین حداکثر سن بیمه‌نامه عمر و سایر شرایط به این جدول مراجعه می‌کنند.

  • مقدار سود (تضمینی و مشارکتی)

به سرمایه‌ی افراد در بیمه‌نامه عمر، سود ثابتی به نام سود تضمینی تعلق می‌گیرد. بیمه عمر چیست ،درصد سود تضمینی برای دوسال اول 16%، دوسال دوم 13% و از سال پنجم به بعد 10% است. علاوه بر سود تضمینی سودی تحت عنوان سود مشارکتی نیز به درصد سود اضافه می‌شود.

  • هزینه‌های اداری و کارمزدها

هزینه‌های صدور بیمه که توسط بیمه مرکزی تعیین می‌شوند نیز روی مبلغ نهایی حق‌بیمه عمر تاثیر دارند. مانند هزینه‌های اجرایی، کارمزد صدور و …

بیمه عمر چیست؟ مزایای بیمه عمر و سرمایه‌گذاری

بیمه عمر علاوه بر تامین اندوخته و سرمایه، مزایا دیگری نیز دارد:

معافیت مالیاتی

سرمایه و اندوخته بیمه‌نامه عمر به طور کامل از مالیات معاف هستند و هیچ‌گونه مالیاتی به آن‌ها تعلق نمی‌گیرد. بیمه عمر چیست ،علاوه بر این مالیات بر ارث به سرمایه فوت و اندوخته این بیمه تعلق نمی‌گیرد و این مبلغ به طور کامل و طبق قرارداد بلافاصله بعد از فوت فرد به وراث و ذی‌نفعان پرداخت می‌شود.

دریافت وام

از مزایای بیمه عمر و سرمایه‌گذاری، امکان دریافت وام روی سرمایه و اندوخته بیمه است.بیمه عمر چیست ، افراد می‌توانند بدون داشتن ضامن و وثیقه روی اندوخته بیمه وام دریافت کنند و همزمان در صورت نیاز از پوشش‌های این بیمه نیز استفاده کنند. سقف پرداخت این وام 90 درصد از ارزش بازخرید اندوخته است و سود وام نیز 4 درصد بیشتر از سود محاسباتی بیمه‌نامه است.

حتما بخوانید:  چرا وقتی بیمه تأمین اجتماعی دارم باید بیمه عمر بخرم؟

مشخص کردن ‌ذی‌نفع قرارداد بیمه

در این بیمه امکان مشخص کردن ذی‌نفع و وارث وجود دارد تا در صورت فوت، سرمایه فوت و اندوخته به ذی‌نفعان پرداخت می‌شود.

انعطاف پذیری

افراد می‌توانند به راحتی شرایط مختلف بیمه عمر مانند پوشش‌ها، حق‌بیمه و … را تغییر دهند. همچنین امکان انتخاب نحوه پرداخت حق‌بیمه نیز برای بیمه‌گذار وجود دارد.

ضمانت‌نامه

با افزایش اندوخته و سرمایه بیمه‌نامه عمر، ارزش این بیمه‌نامه افزایش می‌یابد و به عنوان ضمانت‌نامه نیز استفاده می‌شود.

"پوشش

پوشش بیمه عمر در سراسر جهان

پوشش‌های بیمه‌نامه عمر در تمام نقاط جهان (جز در نقاط قطبی، استوا و مناطق جنگی) اعتبار دارند و در صورت فوت، حادثه و یا بیماری فرد می‌تواند از پوشش‌های این بیمه‌نامه استفاده کند.

فسخ

بیمه‌گذار این امکان را دارد تا در هر زمانی قرارداد بیمه عمر را فسخ کند و ارزش بازخریدی بیمه را در هنگام فسخ قرارداد دریافت کند.

هماهنگ با تورم

بیمه عمر چیست ،برخلاف سپرده‌های بانکی که با گذشت زمان افت ارزش پیدا می‌کنند، بیمه‌نامه عمر شرایطی را برای افراد فراهم می‌کند تا بتوانند در طی سال‌های قرارداد بیمه ارزش سرمایه و اندوخته خود را حفظ کنند. این روش‌ها عبارتند از:

  • افزایش حق‌بیمه با توجه به درصد تورم و متناسب با سرمایه فوت و اندوخته (سالیانه بین 5 تا 20 درصد نسبت به سال قبل)
  • افزایش حق‌بیمه با درصد بیشتر از درصد افزایش سرمایه فوت
  • افزایش حق‌بیمه و ثابت نگه‌داشتن سرمایه فوت (افزایش سرمایه نهایی در صورت حیات فرد)

"استثنائات

بیمه عمر چیست؟ استثنائات بیمه عمر و سرمایه‌گذاری

بیمه عمر در بعضی از موارد از پرداخت سرمایه و یا فروش بیمه‌نامه خودداری می‌کند:

خودکشی بیمه‌گذار در بیمه عمر

خودکشی عمدی بیمه‌گذار در طول مدت بیمه، از استثناهای بیمه‌نامه عمر است و شرکت بیمه در این حالت سرمایه فوت پرداخت نمی‌کند. اگر خودکشی غیرعمد باشد، شرکت بیمه موظف است سرمایه را پرداخت کند.بیمه عمر چیست ، در این حالت معمولا شرکت بیمه به دنبال اثبات عمدی بودن خودکشی است و ذی‌نفعان نیز می‌توانند به دنبال اثبات غیرعمد بودن خودکشی باشند تا بتوانند از سرمایه و اندوخته بیمه‌نامه استفاده کنند. البته در بسیاری از موارد اگر زمان مشخصی از شروع بیمه‌نامه گذشته باشد (حداقل 3 سال) در صورت عمدی بودن نیز ذی‌نفعان می‌توانند سرمایه را دریافت کنند.

قتل بیمه‌شده به‌ دست ‌ذی‌نفع (استفاده‌کننده)

اگر هر یک از ذی‌نفعان به عمد بیمه‌گذار را به قتل برساند از سرمایه محروم می‌شود ولی سایر ذی‌نفعان می‌توانند سهم خود را دریافت کنند. لازم به ذکر است که اگر قتل در اثر دفاع از خود باشد، فرد می‌تواند این امر را ثابت و از حق خود استفاده کند.

جنگ

شرکت‌های بیمه ریسک جنگ را به دلیل داشتن عوارض و خسارات متفاوت تحت پوشش بیمه عمر قرار نمی‌دهند. البته اگر فردی دارای بیمه باشد و در کشوری که درگیر جنگ است فوت کند، ذی‌نفعان باید اثبات کنند که فوت فرد در اثر جنگ و یا عملیات مربوط به آن نبوده است. اگر چنین چیزی اثبات نشود شرکت بیمه تنها اندوخته فرد را پرداخت می‌کند.

 

عملیات پلیسی عملیات نظامی محسوب خواهد شد.

 

فعالیت‌‌های خطرناک

فوت در اثر پروازهای اکتشافی، هر نوع تمرین و آموزش غواصی، پرواز هوایی، پرش با چتر نجات (سقوط آزاد)، هدایت کایت و یا سایر وسایل پرواز بدون موتور از پوشش بیمه‌نامه عمر خارج است و شرکت بیمه در این شرایط سرمایه فوت پرداخت نخواهد کرد.

تشعشعات هسته ای

اگر فرد اثر تسعشعات هسته‌ای یا عوارض ناشی از آن فوت کند، سرمایه فوت به وی تعلق نخواهد گرفت.

پوشش بیماری بیمه عمر

 

بیماری

افراد می‌توانند با پرداخت حق‌بیمه اضافی، پوشش امراض خاص را به بیمه‌نامه خود اضافه کنند. این پوشش برخی از بیماری‌های خاص و اعمال جراحی را تحت پوشش قرار می‌دهد.

لازم به ذکر است که اگر فرد در اثر بیماری ایدز یا هپاتیت در دو سال اول قرارداد فوت شود و یا در طول مدت قرارداد، اعتیاد به مواد الکلی یا مواد مخدر داشته باشد، تنها اندوخته بیمه پرداخت خواهد شد.

خروج غیرقانونی

درصورتی که فرد بیمه‌شده به صورت غیرقانونی و یا بدون پاسپورت از کشور خارج شود، سرمایه فوت بیمه‌نامه قابل پرداخت نخواهد بود.

 

شرکت‌‌های بیمه موظف هستند تمامی بیمه‌‌نامه‌‌های عمر و ‌‌سرمایه‌گذاری خود را بر اساس قوانین و مقررات آیین‌‌نامه بیمه عمر و ‌‌سرمایه‌گذاری صادر نمایند.

 

بیمه عمر چیست؟

خرید آنلاین بهترین بیمه عمر در سایت مدیر بیمه

بیمه عمر چیست ،شما می‌توانید با مراجعه به سایت مدیر بیمه یا تماس با کارشناسان ما در بخش بیمه‌نامه عمر، بهترین بیمه عمر را با توجه به شرایط خود انتخاب کنید. در صورت انتخاب صحیح، بیمه‌نامه عمر یک اندوخته مطمئن برای آینده شما و فرزندانتان خواهد بود.

کارشناسان ما درمدیر بیمه در تلاش هستند تا بهترین بیمه‌نامه عمر را با توجه به نیاز فرد معرفی کنند تا سود حاصل از آن به حداکثر برسد.

source:azki.com
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
 


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط احمدرضا کرامت 100/11/26:: 12:39 صبح     |     () نظر

بیمه شخص ثالث چیست

بیمه شخص ثالث چیست ،شاید برای خیلی از افراد پیش امده باشد که اصلا بیمه شخص ثالث چیست؟ چرا اسم این بیمه ثالث است؟ اگر بیمه شخص ثالث نداشته باشیم چه می شود؟

اینها سوالات مهم و اساسی در ارتباط با بیمه شخص ثالث است که در این مطلب به آنها جواب میدهیم.

 

بیمه شخص ثالث چیست تاریخچه مختصری از بیمه شخص ثالث

پس از جنگ جهانی اول، استفاده از خودرو رواج بسیاری پیدا کرد و استفاده از این وسیله نقلیه برای سفر و حمل کالا  و رفت و آمد و … منجربه خسارات متعددی در رانندگی نیز گردید چراکه بیشتر خودروهای مورد استفاده در آن زمان از لحاظ ساختار و ایمنی بسیار خطرناک بودند. بیمه شخص ثالث چیست ،با وجود چنین اتفاقاتی رانندگان مجبور بودند هزینه‌های گزافی را در زمان تصادف برای تعمیر و جبران خسارات اتفاق افتاده پرداخت کنند. اولین بیمه خودرو در سال 1898 و بعد از ساخت اولین خودروی گازوئیلی در آمریکا صادر شد.

در ایران، قانون بیمه اجباری مسئولیت مدنی دارندگان وسیله نقلیه موتوری زمینی در قبال شخص ثالث که با نام بیمه شخص ثالث معروف است در 29 دی ماه سال 1347 به تصویب رسید و بیمه گذاران این بیمه نامه می‌توانستند از پوشش‌های این بیمه نامه در مقابل خسارات وارد شده به اشخاص ثالث استفاده کنند.

با تاسیس بیمه مرکزی در سال 1350، این بیمه  نامه در کنار بیمه بدنه یکی از زیر شاخه‌های بیمه های خودرو قرار گرفت و با تصویب قانون های مختلف به صورت یک بیمه نامه جامع و اجباری در ایران شد.


بیمه شخص ثالث چیست چرا اسم این بیمه نامه ثالث است؟

 

اگر در حادثه و تصادف در برخورد با افراد و خودروهای دیگر خسارت مالی یا جانی به آن‌ها وارد شود، راننده خودروی مقصر ملزم است که خسارت اتفاق افتاده را جبران نماید. بیمه شخص ثالث چیست ،در برخی از حوادث ممکن است خسارات بسیار سنگینی اتفاق افتاده بیافتد که پرداخت چنین خسارتی برای راننده مقصر بسیار سخت باشد. از این رو بیمه شخص ثالث با دریافت مبالغی به صورت اقساط و یا به صورت نقدی خسارات اتفاق افتاده را به صورت یکجا به فرد زیان دیده پرداخت می‌کند.

نام این بیمه نامه به این علت بیمه ثالث گفته می‌شود که در بیمه شخص ثالث راننده وسیله نقلیه را می‌توان شخص اول در نظر گرفت، شرکت بیمه شخص ثانی است که خسارت را پرداخت می‌کند و در نهایت شخص ثالث فرد زیان دیده در حادثه است. بیمه شخص ثالث چیست ،در واقع هر فرد دیگری به غیر از راننده که در یک حادثه تصادف، زیان مالی و جانی داشته باشند شخص ثالث به حساب می آید و خسارتش با این بیمه نامه قابل جبران می‌باشد.


بیمه شخص ثالث چیست .بیمه شخص ثالث مربوط به چه وسایل نقلیه ای است؟

بر اساس “قانون بیمه اجباری مسئولیت مدنی دارندگان وسایل نقلیه موتوری زمینی در مقابل شخص ثالث ” تمامی وسایل نقلیه باید بیمه شخص ثالث داشته باشند. در ماده یک این قانون چنین آمده که:

بیمه شخص ثالث چیست ،کلیه دارندگان وسایل نقلیه موتوری زمینی و انواع یدک و تریلر متصل به وسایل مزبور و قطارهای راه آهن اعم از اینکه اشخاص حقیقی یا حقوقی باشند مسئول جبران خسارات بدنی و مالی هستند که در اثر حوادث وسایل نقلیه مزبور یا محمولات آن‌ها به اشخاص ثالث وارد شود و موظفند بیمه شخص ثالث را تهیه نمایند. (منبع)


بیمه شخص ثالث چیست ،از چه زمانی و چرا این بیمه اجباری شد؟

قانون بیمه اجباری مسوولیت مدنی دارندگان وسیله نقلیه موتوری زمینی در مقابل شخص ثالث در شهریور ماه سال 1387 به طور آزمایشی تصویب شد، بعد از این سال با تصویب قانون جدید بیمه شخص ثالث به عنوان یکی از انواع بیمه نامه های اجباری قرار گرفت.

بر اساس مصوبه مجلس، دارندگان وسیله نقلیه موتوری زمینی که از خارج وارد ایران می‌شوند درصورتی که خارج از کشور وسیله نقلیه خود را در مقابل خساراتی که بر اثر حوادث ناشی از آن به موجب بیمه‌نامه‌ای که از طرف بیمه مرکزی معتبر شناخته می‌شود بیمه نکرده باشند، مکلفند هنگام ورود به مرز ایران وسیله‌ نقلیه خود را در قبال خسارت‌های بدنی و مالی که در اثر حوادث نقلیه مزبور یا محصولات آنها به اشخاص ثالث وارد می‌شود حداقل به میزان مندرج در ماده 8 این قانون بیمه کنند. بیمه شخص ثالث چیست ،همچنین دارندگان وسیله‌ نقلیه ایرانی که از کشور خارج می‌شوند موظفند هنگام خروج با پرداخت حق بیمه مربوطه وسیله نقلیه خود را در مقابل خساراتی که بر اثر حوادث نقلیه مذکور در خارج از کشور به اشخاص ثالث ایرانی وارد شود حداقل به میزان مندرج در ماده 8 این قانون و نیز بیمه حوادث راننده موضوع ماده3 این قانون بیمه کنند. در غیر این صورت از تردد وسایل مذکور توسط مراجع ذی‌ربط جلوگیری می‌شود.

علت اجباری شدن این بیمه نامه را می‌توان مربوط به خساراتی دانست که این بیمه نامه تحت پوشش خود دارد. با افزایش تعداد تصادفات رانندگی به خصوص تصادفات منجر به جرح و فوتی که در ماه حرام اتفاق می‌افتند و یا حتی خسارات مالی بالایی که در تصادفات بعد از افزایش قیمت خودروها در سال های اخیر اتفاق افتاده است داشتن این بیمه نامه را الزامی می‌کند.


بیمه شخص ثالث چیست ،اگر بیمه شخص ثالث نداشته باشید چه می‌شود؟

 

اگر خودرویی بیمه شخص ثالث نداشته باشد با توجه به اجباری شدن این بیمه نامه، در زمان تردد در جاده‌ها و حتی رانندگی داخل شهر ممکن است توسط پلیس جریمه شوند.

مورد بعدی پرداخت جریمه دیرکرد تمدید بیمه ثالث به شرکت بیمه است که بیمه گذار باید دیرکرد جریمه را بر اساس تعداد روزهایی که تاخیر در تمدید بیمه نامه داشته به شرکت بیمه پرداخت نماید.

و بدترین اتفاقی که ممکن است برای فرد فاقد بیمه ثالث اتفاق بیافتد حادثه و تصادف در زمان نداشتن بیمه ثالث است. در این شرایط فرد بیمه گذار مخصوصا اگر خسارت جانی داشته باشد و بیمه ثالث‌اش اعتبار نداشته باشد باید خسارتش را از جیب مبارک پرداخت نماید.بیمه شخص ثالث چیست ، یعنی در زمان خسارت، همه خسارات اعم از مالی و جانی از صندوق خسارات بیمه ثالث پرداخت می‌شود و بعدا از فرد مقصر دریافت می‌شود.


بیمه شخص ثالث چیست ،سقف خسارات چقدر است؟

بیمه شخص ثالث دو نوع پوشش جانی و پوشش مالی را تحت پوشش قرار می‌دهد.

  • پوشش‌های جانی  شامل دیه یا ارش (دیه جراحت) که درصورت بروز آسیب، شکستگی، نقص عضو و ازکارافتادگی (جزئی یا کلی ـ موقت یا دائم) یا فوت، شخص‌ثالث می‌باشد که میزان این پوشش‌ها بر اساس دیه مشخص شده از سوی قوه قضائیه مشخص می‌شود. میزان دیه در سال 1398 برای ماه حرام 360 میلیون تومان و برای ماه غیر حرام 270 میلیون تومان می‌باشد که هر دو این پوشش‌ها در بیمه نامه شخص ثالث فرد درج می‌شود.
  • پوشش‌های مالی بیمه ثالث نیز هر ساله با توجه به میزان دیه محاسبه و اعلام می‌شود. هر سال مبلغی به عنوان قیمت پایه بیمه ثالث اعلام می‌شود و بیمه گذاران می‌توانند به انتخاب خود پوشش های مالی بالاتر را انتخاب و خریداری نمایند. برای سال 1398 میزان پایه پوشش مالی 9 میلیون تومان و سقف این پوشش برای امسال 180 میلیون تومان است که توسط بیمه ثالث ایران در حال ارائه می‌باشد.

بیمه شخص ثالث چیست ،هزینه افزایش سقف خسارات چقدر است؟

میزان پوشش مالی بیمه نامه ثالث که بر اساس دیه محاسبه می‌شود و هر سال با تغییر دیه مبلغ آن به روز می‌شود و بیمه گذار در انتخاب این پوشش نقشی نداردبیمه شخص ثالث چیست ،. اما در انتخاب پوشش مالی بیمه شخص ثالث بیمه گذار می‌تواند پوشش‌های مالی بالاتر از میزان پایه را انتخاب و خریداری نماید. سقف پوشش مالی برای سال 1398 تا میزان 180 میلیون تومان است که با کسب مجوز قابل ارائه می‌باشد.


بیمه شخص ثالث چیست ،جریمه دیرکرد بیمه ثالث چقدر است؟

میزان جریمه‌های بیمه ثالث در همه شرکت‌های بیمه به صورت روز شمار محاسبه می‌شود و هر روز که از تاریخ تمدید بگذرد بر مبلغ جریمه اضافه می‌شود. میزان نرخ جریمه بیمه خودرو بر اساس تعداد سیلندر و بر اساس نوع خودرو که سواری یا بارکش و حتی بر اساس ظرفیت باری خودرو و … تعیین می‌شود. در جدول زیر نحوه محاسبه جریمه دیر کرد بیمه شخص ثالث در سال  97 را مشاهده می‌کنید:

نوع خودرو میزان جریمه (روزانه)
برای خودروهای تیپ پراید و پیکان 23.055 ریال
برای خودروهای تیپ پژو و سمند و سایر خودروهای 4 سیلندر 27.103ریال
برای خودروهای بارکش تا 5 تن 36.350 ریال
برای خودروهای بارکش تا 10 تن 46.571 ریال
برای خودروهای بارکش تا 20 تن 57.443 ریال
خودروهای بیشتر از 4 سیلندر 30.330 ریال
وانت 1 تن 23.849 ریال
وانت تا 3 تن 28.717 ریال

 

همانطور که گفته شد جریمه دیر کرد بیمه شخص ثالث به صورت روزانه محاسبه شده و به مبلغ بیمه ثالث اضافه می‌شود. حداکثر تعداد روزهایی که برای نداشتن بیمه ثالث باید جریمه پرداخت کرد برابر با 365 روز (یکسال) می‌باشد. در صورت عدم پرداخت اقساط بیمه شخص ثالث در بیمه نامه ثالث قسطی انقضای بیمه شخص ثالث اتفاق می افتد.

 

بیمه شخص ثالث چیست ،خرید بیمه ثالث

برای خرید بیمه ثالث می تونید تصویر کارت ماشین و تصویر بیمه نامه سال قبل را به سامانه مدیر بیمه ارسال کنید و هر شرکت بیمه ای با هر پوشش مالی که مورد درخواست وی باشد را خریداری نماید.

 

source:bimetime.com
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
 


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط احمدرضا کرامت 100/11/26:: 12:35 صبح     |     () نظر

 

بیمه حوادث انفرادی چیست؟

بیمه حوادث یکی از زیر شاخه‌های بیمه اشخاص است که خود به دو دسته بیمه حوادث انفرادی و گروهی تقسیم می‌شود. بیمه حوادث انفرادی در برابر انواع حوادث از فرد بیمه شده حمایت می‌کند. تفاوتی ندارد که این حادثه کی، کجا و در چه شرایطی اتفاق می‌افتاد. در زمان سختی و مشکلات می‌توان روی بیمه حوادث انفرادی برای حمایت‌های مالی حساب باز کرد.

مهم‌ترین حوادثی که تحت پوشش بیمه حوادث انفرادی هستند شامل غرق شدن، مسمومیت، تأثیر گاز، بخار و یا موارد خورنده مانند اسید، ابتلا به بیماری‌هایی مثل هاری، کزاز و سیاه‌زخم، گزیدگی، اقدام به نجات اشخاص و اموال از خطر و حادثه، سوانح رانندگی، برق‌گرفتگی، سوختگی، سقوط از ارتفاع و حمله حیوانات می‌شود.


پوشش‌های اصلی بیمه حوادث انفرادی

غرامت‌های اصلی بیمه حوادث انفرادی خطرات اصلی هستند که تحت پوشش تمام بیمه‌های حوادث انفرادی قرار دارند. بیمه شده می‌تواند پوشش‌های دیگر را هم به بیمه‌نامه‌اش اضافه کند. پوشش‌های اصلی حوادث انفرادی به شرح زیر هستند:

غرامت فوت: درصورتی‌که حادثه‌ای که تحت پوشش بیمه حوادث انفرادی باشد، منجر به فوت بیمه‌گذار شود؛ بیمه‌گر موظف است سرمایه فوت را به ذینفعان بیمه‌گذار بپردازد.

سرمایه فوت و نقص عضو: هنگام عقد قرارداد بیمه‌نامه، بیمه‌گذار مبلغ سرمایه فوت را تعیین می‌کند. معمولاً مبلغ سرمایه فوت دارای یک میزان حداکثر است و این مقدار حداکثر به توانایی شرکت بیمه در پرداخت سرمایه فوت بستگی دارد. مبلغ سرمایه فوت یکی از عوامل تأثیرگذار در حق بیمه حوادث انفرادی است.

ه می یابد مگر آنکه بین طرفین به نحو دیگری توافق شده باشد.

  • فصل دوم- شرایط :
    • ماده 11- اصل حسن نیت : بیمه گذار و بیمه شده مکلفند با رعایت دقت و صداقت در پاسخ به پرسش های بیمه گر کلیه اطلاعات راجع به موضوع بیمه را در اختیار بیمه گر قرار دهند.
      اگر بیمه گذار و بیمه شده در پاسخ به پرسش بیمه گر عمدا از اظهار مطلب خودداری نمایند و یا عمدا برخلاف واقع اظهار بنمایند بیمهنامه باطل و بلااثر خواهد بود ولو مطلبی که کتمان شده یا برخلاف واقع اظهار شده هیچگونه تاثیری در وقوع حادثه نداشته باشد در این صورت نه فقط وجوه پرداختی بیمه گذار مسترد نخواهد شد، بلکه بیمه گر میتواند مانده حق بیمه را نیز مطالبه نماید.
    • ماده 12- خطرات بیمه شده : تامین بیمه گر با رعایت استثنائات و محدودیتهای مندرج در بیمه نامه، شامل تحقق خطر (حادثه) موضوع ماده 8 این بیمه نامه میباشد. تحقق خطرات زیر نیز جزو تعهدات بیمه گر محسوب می گردد.
      • الف) غرق شدن، مسمومیت، تأثیر گاز بخار و یا مواد خورنده مانند اسید.
      • ب) ابتلاء به هاری، کزاز و سیاه زخم.
      • ج) دفاع مشروع بیمه شده.
      • د) اقدام به نجات اشخاص و اموال از خطر.
    • ماده 13- خسارت قابل تامین : این بیمه نامه فوت، از کارافتادگی و نقص عضو را که مستقیما ناشی از موارد مذکور در ماده 12 این بیمهنامه باشد تامین می نماید. در صورت توافق طرفین و دریافت حق بیمه اضافی، هزینه پزشکی و غرامت روزانه نیز قابل تامین میباشد.
    • ماده 14- پرداخت حق بیمه : بیمه گذار موظف است حق بیمه را در مقابل دریافت بیمه نامه نقدا بپردازد و قبض رسیدیکه به مهر و امضاءبیمه گر رسیده باشد، اخذ نماید مگر اینکه طرفین به نحو دیگری نسبت به پرداخت حق بیمه توافق نمایند.
    • ماده 15- کتبی بودن اظهارات : هرگونه پیشنهاد و اظهار بیمه گذار و بیمه گر در رابطه با این بیمه نامه بایستی کتبا به آخرین نشانی اعلام شده ارسال گردد.
    • ماده 16- تغییر خطر : هرگاه در جریان مدت بیمه، در شغل یا فعالیتهای دیگر بیمه شده تغییری حاصل شود، بیمه شده یا بیمه گذار موظفند بیمه گر را از تغییرات حاصل حداکثر ظرف مدت ده روز آگاه سازنده در صورت تغییر خطر، بیمه گر حق بیمه متناسب با خطر را برای مدت باقیمانده پیشنهاد می نماید. در صورتی که طرفین نتوانند در میزان حق بیمه تعدیل شده توافق نمایند هر یک از طرفین حداکثر ظرف مدت ده روز می تواند بیمه نامه را فسخ نماید.
    • ماده 17- موارد فسخ بیمه نامه : بیمه گر یا بیمه گذار می توانند در موارد زیر اقدام به تقاضای فسخ بیمه نامه نمایند :
      • الف- موارد فسخ از طرف بیمه گر: بیمه گر در موارد زیر می تواند بیمه نامه را فسخ نماید.
      • بیمه حوادث ،
      • در این صورت برگشت حق بیمه بصورت روز شمار محاسبه خواهد شد.
        1. عدم پرداخت تمام یا قسمتی از حق بیمه و یا اقساط آن در موعد یا مواعد معین.
        2. هرگاه بیمه گذار سهواً و یا بدون سوء نیت مطالبی را اظهار نماید و یا از اظهار مطالبی خودداری نماید به نحوی که در نظر بیمهگر موضوع خطر را تغییر داده و یا از اهمیت آن بکاهد.
        3. در صورت تشدید خطر موضوع بیمه نامه و یا تغییر وضعیت بیمه شده به نحوی که اگر وضعیت مزبور قبل از قرارداد موجود بود بیمهگر، حاضر برای انعقاد قرارداد با شرایط مذکور در قرارداد نمی گشت و عدم موافقت بیمه گذار با تعدیل حق بیمه.
        4. در صورتی که بیمه نامه برای مدت بیش از یکسال باشد در پایان هر سال.
      • ب- موارد فسخ از طرف بیمه گذار : بیمه گذار می تواند بیمه نامه را فسخ نماید در این صورت بیمه گر حق بیمه تا زمان فسخ را براساس تعرفه کوتاه مدت محاسبه می نماید، مگر در مواردیکه فسخ توسط بیمه گذار مستند به یکی از دلایل زیر باشد که در این صورت حق بیمه تا زمان فسخ به طور روز شماره محاسبه خواهد شد.
        1. انتقال پرتفوی بیمه گر.
        2. کاهش خطر موضوع بیمه و عدم موافقت بیمه گر با تعدیل حق بیمه.
    • ماده 18-بیمه حوادث ،
    • موارد انفساخ بیمه نامه : در صورت فوت بیمه شده بعلت تحقق خطری که تحت پوشش این بیمه نامه نمی باشد بیمه نامه از زمان فوت بیمه شده منفسخ می گردد. در موارد انفساخ حق بیمه مدت منقضی شده براساس تعرفه کوتاه مدت محاسبه می شود.
    • ماده 19- آثار فسخ :
      • الف : در صورتی که بیمه گر بخواهد بیمه نامه را فسخ نماید، موظف است موضوع را بوسیله نامه یا تلگرام و سایر وسایل مقتضی به طرف دیگر اطلاع دهد، در این صورت بیمه نامه یک ماه پس از اعلام مراتب به بیمه-گذار، فسخ شده تلقی می گردد.
      • ب : بیمه گذار می تواند با تسلیم درخواست کتبی به بیمه گر تقاضای فسخ بیمه نامه را بنماید. در این صورت از تاریخ تسلیم درخواست مزبور به بیمه گر بیمه نامه فسخ شده محسوب می شود.
        چنانچه در درخواست بیمه گذار تاریخ مشخصی برای فسخ تعیین شده باشد، اثر فسخ از تاریخ اخیر خواهد بود.
    • ماده 20- وظایف بیمه شده، بیمه گذار و ذینفع در صورت وقوع حادثه :< >الف- به محض وقوع حادثه غیر از فوت، بیمه شده موظف است به پزشک مراجعه نموده و دستورهای وی را مراعات و خود را تحت معالجه قرار دهد و بیمه شده یا بیمه گذار موظفند حداکثر ظرف پنج روز بعد از وقوع حادثه، مراتب را کتباً به اطلاع بیمه گر برسانند.ب- در صورت فوت بیمه شده، بیمه گذار و یا ذینفع مراتب را باید در اسرع وقت حداکثر ظرف دو هفته از تاریخ فوت کتباً به اطلاع بیمهگر برسانند. مگر اینکه ثابت نمایند بعلت خارج از اراده خود قادر به اعلام نبوده-اند.ج- بر حسب مورد بیمه گذار، بیمه شده و یا ذینفع باید مدارک مورد لزوم را به بیمه گر تسلیم نموده و به کلیه سوالاتی که در رابطه با حادثه از ایشان میشود، از روی صداقت پاسخ دهند.د- بیمه شده و یا ذینفع ملزم به قبول هرگونه تحقیقات و یا معاینه پزشکی که هزینه آن مورد قبول بیمه گر می باشد، هستند.ماده 21- مسئولیت حسن اجرای تکالیف مقرر در این بیمه نامه از طرف بیمه شده یا ذینفع بر عهده بیمه-گذار است.
    • ماده 22- تعیین میزان غرامت بیمه :
      1. غرامت فوت، در صورتی که بیمه شده به علت وقوع یکی از خطرات مشمول این بیمه نامه فوت کند، بیمه گر متعهد است سرمایهبیمه را طبق شرایط این بیمه نامه و اوراق الحاقی منضم به آن و یا هرگونه توافق کتبی دیگر به ذینفع بپردازد.
      2. بیمه حوادث ،
      3. غرامت نقص عضو و یا از کارافتادگی دائم (کلی و جزیی) در صورتی که بیمه شده بعلت وقوع یکی از خطرات مشمول بیمه دچار نقص عضو و یا از کارافتادگی دایم شود، بیمه گر متعهد است غرامت مربوطه را طبق شرایط این بیمه نامه و ضمایم آن و جدول نقص عضو به شرح ذیل بپردازد.
        • الف- نقص عضو و از کار افتادگی دایم کلی :
          موارد زیر نقص عضو و از کارافتادگی دایم کلی محسوب میشود و غرامت این موارد معادل صددرصد سرمایه بیمه شده خواهد بود.

           

          1. نابینایی کامل و دایم از دو چشم.
          2. از کارافتادگی دایم و کامل و یا قطع دو دست، حداقل از مچ.
          3. از کارافتادگی دایم و کامل یا قطع دو پا، حداقل از مچ.
          4. از کارافتادگی دایم و کامل یک دست و یک پا، حداقل از مچ.
          5. از دست دادن هر دو پنجه پا.
          6. قطع کامل نخاع.
          7. ناشنوایی کامل و دایم هر دوگوش.
          8. برداشتن فک پائین.
        • ب- موارد زیر نقص عضو و از کارافتادگی دایم جزیی محسوب میشود و غرامت این موارد معادل درصدی از سرمایه بیمه می باشد که برای هریک از اعضاء تعیین گردیده است.
          1. از دست دادن قدرت و توانایی حرف زدن (لالی) اعم از، از کارافتادگی دایم و کامل حنجره یا قطع زبان.        80%
          2. از کارافتادگی دایم و کامل یا قطع یک دست از بازو.             70%
          3. از کارافتادگی دایم و کامل یا قطع یک دست از ساعد.            60%
          4. از کارافتادگی دایم و کامل یا قطع یک دست از مچ.               55%
          5. از کارافتادگی دایم و کامل یا قطع کامل انگشتان هر دست.      50%< >انگشت شست                        36%بند اول شست                        24%سبابه                                  25%بند اول سبابه                        12%بند اول و دوم سبابه                12%بند اول و دوم سبابه                20%هر یک از دو انگشت میانه      15%انگشت کوچک                     10%فقدان دندانها حداکثر                         28%
          6. از کارافتادگی دایم و کامل یا قطع یک پا از مفصل ران      70%
          7. از کارافتادگی دایم و کامل یا قطع یک پا از ساق              60%
          8. از کارافتادگی دایم و کامل یا قطع یک پا از مچ                55%
          9. از کارافتادگی دایم و کامل یا قطع انگشتان پا                   30%
            • شست پا                          10%
            • هر یک از سایر انگشتان      5%
          10. نابینا شدن یک چشم        50%
            در صورتی که بیمه شده قبل از حادثه از بینایی کامل یک چشم محروم بوده باشد، درجه نقص عضو نابینا شدن چشم دیگر80% خواهد بود.
          11. از دست دادن شنوایی یک گوش     35%
            در صورتی که بیمه شده قبل از وقوع حادثه مشمول بیمه از شنوایی کامل یک گوش محروم بوده باشد، درجه نقص عضو ناشنوا شدن گوش دیگر 65% خواهد بود.
          12. از دست دادن لاله گوش        10%
          13. از دست دادن حس بویایی      15%
          14. از دست دادن حس چشایی     15%
          15. غرامت نقص عضو سایر تعضاء سر(جمجمه) و صورت از حداکثر 40% سرمایه بیمه تجاوز نخواهد کرد.
          16. یک کلیه       30%
          17. طحال            7%
          18. بیضه            5%
            تبصره: در مورادی که از کارافتادگی کامل نباشد میزان از کارافتادگی به تشخیص پزشک معتمد بیمه گر تعیین خواهد شد وبیمه گر غرامت مربوطه را متناسب با درصدهای مذکور پرداخت خواهد نمود.
          19. سایر اعضاء داخل بدن به تشخیص پزشک معتمد بیمه گر.
        • پ- در موارد نقص عضو و از کارافتادگی دایم اعم از کلی یا جزیی غیر از موارد مذکور در بندهای الف و ب فوق الذکر، نقص عضو و از کارافتادگی دایم ( کلی یا جزیی) و همچنین میزان غرامت مربوطه متناسب با درصدهای مذکور در بند الف و به بنظر پزشک معتمدبیمه گر تعیین می گردد.
          در صورتی که بیمه گذار نسبت به نظر پزشک معتمد بیمه گر معترض باشد، موضوع در کمیسیونی متشکل از پزشک منتخب بیمهگر و پزشک منتخب بیمه گذار و یک نفر پزشک با انتخاب دو پزشک مزبور مطرح و نظر اکثریت کمیسیون مزبور برای طرفین در موارد اعتراض لازم الاتباع خواهد بود.
      4. بیمه حوادث ،
      5. جمع مبالغ پرداختی در مدت بیمه بابت فوت، نقص عضو و از کارافتادگی دائم (کلی یا جزئی) موضوع این بیمه نامه نمی تواند از سرمایه بیمه تجاوز نماید.
        تبصره: در کلیه موارد موضوع این ماده تشخیص نقص عضو و از کارافتادگی دایم کلی و یا دایم جزیی و همچنین حداکثر میزان آن با پزشک معتمد بیمه گر می باشد.
    • ماده 23- مهلت پرداخت خسارت : بیمه گر حداکثر ظرف یکماه پس از تاریخ دریافت کلیه اسناد و مدارکی که بتواند بوسیله آنها میزان خسارت وارده و حدود مسئولیت خود را تشخیص دهد باید خسارت را تسویه و پرداخت نماید.
  • فصل سوم- استثنائات :
    • ماده 24- موارد زیر و یا تحقق خطر ناشی از آن از شمول تعهدات بیمه گر خارج است :
      • الف- خودکشی و یا اقدام به آن.
      • ب- صدمات بدنی که بیمه شده عمداً موجب آن می شود.
      • ج- مستی و یا استعمال هرگونه مواد مخدر و یا داروهای محرک بدون تجویز پزشک.
      • د- ارتکاب بیمه شده به اعمال مجرمانه اعم از مباشرت، مشارکت و یا معاونت در آن.
      • ه- هر نوع دیسک و یا فتق بیمه شده.
      • و- بیماری و ابتلا به جنون بیمه شده مگر آن که ابتلا به جنون ناشی از تحقق خطر موضوع این بیمه باشد.
      • ز- فوت بیمه شده به علت حادثه عمدی از طرف ذینفع ( اعم از مباشرت، مشارکت و یا معاونت ) در این صورت بیمه گر منحصراً متعهد به پرداخت سهم سایر افراد ذینفع در سرمایه بیمه خواهد بود.
    • ماده 25- خطراتی که فقط با موافقت کتبی بیمه گر و پرداخت حق بیمه اضافی قابل پوشش است :
      • الف- جنگ، شورش، انقلاب، بلوا، اعتصاب، قیام، آشوب، کودتا و اقدامات احتیاطی مقامات نظامی و انتظامی.
      • ب- زمین لرزه، آتش فشان و فعل و انفعالات هسته ای.
      • ج- بیمه حوادث ،ورزش های رزمی و حرفه ای، شکار، سوارکاری، قایقرانی، هدایت موتور سیکلت دنده ای، هدایت و یا سرنشینی هواپیمای آموزشی اکتشافی و غیرتجاری، هدایت و یا سرنشینی اتومبیل کورسی (مسابقه ای)، هدایت و یا سرنشینی هلیکوپتر، غواصی، پرش با چتر نجات (به جز سقوط آزاد) و هدایت کایت یا سایر وسایط پرواز بدون موتور.
Source:iraninsurance.ir
bimito.com
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
 


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط احمدرضا کرامت 100/11/26:: 12:29 صبح     |     () نظر

 

نمایندگی بیمه ،هر زمان صحبت از بیمه ها می شود شاید تداعی کننده بیمه ماشین و یا تمدید بیمه ثالث باشد.نمایندگی بیمه ، اما بیمه در کشور ما یک کسب و کار محسوب می شود و تقریبا 170 هزار نفر در آن در سمت های گوناگون فعال هستند.

نمایندگی بیمه ،تاسیس یک کسب و کار در حال حاضر شاید برای همه ما امکان پذیر نباشد. نمایندگی بیمه ،اما می توانیم به عنوان نماینده یک شرکت شروع به کار کرده و با استفاده از پتانسیل ها و بستر هایی که برایمان آماده شده است کسب و کار خود را تاسیس کنیم. کسب و کار بیمه با نظارت مستقیم بیمه مرکزی آماده و محیا شده است تا افرادی که به دنبال یک شغل عالی و درآمدی بدون سقف هستند وارد آن شوند.

مزایا، دلایل و انگیزه های اخذ نمایندگی بیمه

نمایندگی بیمه ،چرا باید اینجا باشیم چرا باید برای آینده مالی و شغلی خود تصمیم متفاوتی بگیریم.

بیش از 40 هزار نماینده بیمه زمانی که وارد این حرفه شدند می دانستند که دقیقا در جایی که قدم می گذارند می تواند آینده شغلی و مالی متفاوتی برایشان رقم بزند.

هر فردی با هر تفکر و نگرشی که وارد صنعت بیمه شود به دلیل خاصیت و اتمسفری که این فعالیت دارد رشد شخصی، شغلی و درآمدی را تجربه می کند. تفاوتی نمی کند که دقیقا الان در چه مرحله از شغل و یا زندگی خود هستیم تصمیمات درست همیشه درست هستند. شاید روزی شما هم الهام بخش افراد دیگری شدید.

شش مزیت پر طرفدار فعالیت در صنعت بیمه

  • امکان فعالیت بدون محدویت شغلی حتی افراد شاغل در ادارات و سازمانها دولتی و خصوصی
  • سطح درآمدی نامحدود و متناسـب با میزان فعالیت و اثر بخشی نماینده
  • بدون نیاز به دفتر کار، سرمایه اولیه ، مدرک تخصصی و دانشگاهی
  • اعطای وام به نمایندگان و تخفیفات بیمه ای ویژه به نمایندگان رسمی بیمه عمر  متناسب با کارکرد
  • دریافت کد رسمی نمایندگی بیمه های عمر مطابق با آیین نـامه 96 بـیمه مرکزی ایران
  • پشتیبانی، آمـوزش تخصصی و رایگان و اعطای مدرک دوره فراگیری بیمه های عمر و تامین آتیه

آیا از این نمایندگی بیمه می توانم کسب درآمد کنم؟

 

سوالی که حتما به آن فکر می کنید.

میزان درآمدزایی در این کسب و کار، مثل تمامی فعالیت ها مشابه، بستگی به توانایی، مهارت، تجارب، زمان و انرژی هر شخص دارد.

هر میزان آشنایی شما با این شغل بیشتر شود حتما ذهنیت شما نسبت به درآمد آن روشن تر خواهد شد.

آیا نمایندگی بیمه برای من مناسب می باشد؟

اخذ نمایندگی بیمه ، مناسب افرادی است که قصد فعالیت به صورت پاره وقت و یا تمام وقت را دارند، شما برای انجام هر کسب و کاری، احتیاج به سرمایه، تجربه، موقعیت و فضای کاری دارید، که تمامی این امکانات را بیمه  برای شما در جهت کارآفرینی ایجاد کرده است. در ضمن این حرفه مناسب افرادی است که از کار کردن برای دیگران خسته شده اند، مایلند برای خود و پیشرفت خود کار کنند.

تفاوت نمانیدگی بیمه عمر با سایر مشاغل

در کسب و کارهای دیگر، صاحب شغل هزینه های زیادی را صرف اجاره محل کار، خرید ملزومات اداری، تبلیغات، حقوق کارمندان و… می کند و اگر بعد از مدتی به علت عدم سابقه و تجربه کافی، درآمدی مقبول نداشته باشد، فقط هزینه کرده و در نهایت ورشکست می شود.

در صورتی که در نمایندگی بیمه ، شخص پس از گذراندن دوره های آموزش رایگان و بدون آنکه هزینه ای پرداخت کند، در مرکز آموزش کسب و کار خویش را آغاز می نماید. در این حرفه، به علت آنکه نماینده از تجارب و سوابق مفید مدیران و نمایندگان موفق فروش استفاده می کند، لازم نیست برای کسب تجربه در این صنعت هزینه کند و زمان را که مهمترین سرمایه است از دست بدهد.

اخذ نمایندگی بیمه از کدام شرکت بیمه ای مناسب است؟

تا به این جا دریافتیم که یکی از فرصت های شغلی مناسب حال حاضر کشور ما نمایندگی بیمه ، است چرا که در سال های اخیر رشد بسیار خوبی داشته است و خبر خوب این که این رشد حداقل تا ده سال آینده ادامه خواهد داشت. اما برای اخذ نمایندگی بیمه چه شرکت های بیمه ای مناسب هستند؟

نمی توانیم بگوییم که کدام یک از شرکت های بیمه ای در حال حاضر بهترین هستند ولی برای اینکه نماینده بیمه باشیم کافی است شاخص های زیر را در بین شرکت بیمه ای که قصد انتخاب آن را داریم مورد سنجش قرار دهیم:

  1. ضریب توانگری شرکت بیمه
  2. تعداد نمایندگان فعال
  3. شاخص سود و زیان در بازار سرمایه
  4. افتخارات سال های گذشته
  5. عملکرد هیئت مدیره
  6. رتبه ایفای تعهدات
  7. فرآیند آموزشی و نگرش به نیروی انسانی
  8. میزان بازدهی سهام شرکت از ابتدای تا کنون

بهترین شرکت بیمه برای اخذ نمایندگی بیمه کدام است؟

یک حقیقت بسیار ملموس و مشخص کننده در شغل بیمه آموزش است. هیچ کدام از افراد فعال در این صنعت این حقیقت تعیین کننده را انکار نمی کنند که نقش آموزش و فرآیند ساخت نماینده بیمه چه میزان می تواند در آینده شغلی آن فرد مهم باشد.

اگر به دنبال اخذ نمایندگی بیمه در صنعت بیمه هستیم باید شرکت بیمه ای را انتخاب کنیم که از نظر آموزشی توان و برنامه های خوبی داشته باشد تا ما بتوانیم در برنامه آموزشی که شرکت برای نیرو های خود تدوین کرده است رشد کنیم.

 

یعنی نماینده بیمه بودن پردرآمد است؟

شرکت های بیمه ای از فروش و ارائه خدمات بیمه ای به افراد جامعه حق بیمه دریافت می کنند.نمایندگی بیمه، بخشی از این حق بیمه درآمد شرکت و بخشی دیگری هم درآمد نماینده فروش بیمه ایران  است. حال که این شرکت توانسته است در این سال ها بیشترین رشد بین شرکت های بیمه ای را به دست بیاورد، به این معنی است که افراد جامعه نام و برند این شرکت بیمه ای و خدمات بیمه ای آن را پذیرفته اند.

Source:chetor.com
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
 


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط احمدرضا کرامت 100/11/26:: 12:19 صبح     |     () نظر
<      1   2   3   4   5   >>   >